ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μητέρα θηλάζει το γιο της για πρώτη φορά μετά τη μαστεκτομή!

 

 

Η Kate Murray φωτογραφίζει τη μοναδική στιγμή μιας μητέρας που πάλεψε με τον καρκίνο

Πόσο εύκολο είναι να θηλάζεις έχοντας μόλις κάνει μια επέμβαση μαστεκτομής; Ο θηλασμος αναδεικνύεται μέσα από τις εικόνες που τράβηξε η φωτογράφος Kate Murray και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η μητέρα της φωτογραφίας παρουσιάζει για πολλούς μεγαλείο ψυχής καθώς ήδη από την περίοδο της κύησής της είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού στο τρίτο στάδιο.«Αυτός είναι ο ορισμός της δύναμης, της αγάπης και της αγνής ομορφιάς», γράφει η φωτογράφος.

Η διαδικασία της χημειοθεραπείας είχε ξεκινήσει για τη νεαρή μητέρα παράλληλα με την εγκυμοσύνη, την 36η εβδομάδα, όπως ακριβώς και η μαστεκτομή και παρά τα ρίσκα για την υγεία του μικρού της αγοριού κατόρθωσε όχι μόνο να το φέρει υγιές στον κόσμο αλλά και να παλέψει για τη ζωή της με επιτυχία.

tilestwra.com | Μια μητέρα θηλάζει το γιο της για πρώτη φορά μετά τη μαστεκτομήtilestwra.com | Μια μητέρα θηλάζει το γιο της για πρώτη φορά μετά τη μαστεκτομήtilestwra.com | Μια μητέρα θηλάζει το γιο της για πρώτη φορά μετά τη μαστεκτομήtilestwra.com | Μια μητέρα θηλάζει το γιο της για πρώτη φορά μετά τη μαστεκτομή

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της Kate Murray.

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button