ΔΙΑΦΟΡΑ

Νικολέτα Βουτσά. Ο ανατριχιαστικός επικήδειος και οι τελευταίες στιγμές του πατέρα της

Νικολέτα Βουτσά. Ο ανατριχιαστικός επικήδειος και οι τελευταίες στιγμές του πατέρα της

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Νικολέττα Βουτσά είπε : «εγώ σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που ενσάρκωσε και προσωποποίησε την έννοια της ζωής. Αν η ζωή ήταν άνθρωπος, θα σηκωνόταν κάθε μέρα επί 88 χρόνια με το ίδιο κέφι όπως ο μπαμπάς, θα δούλευε με το ίδιο κέφι όπως ο μπαμπάς, θα έσπερνε τους σπόρους της με τον ίδιο ενθουσιασμό .

Ο μπαμπάς ήταν πιστός στον εαυτό του, συμφιλιωμένος με τον εαυτό του. Εξελισσόταν, ανανεώνονταν, είχε πιάσει το νόημα της ζωής. Σήμερα γιορτάζουμε αυτόν τον πνευματικό άνθρωπο. Ας αντλήσουμε δύναμη για μια ακόμη φορά για να επιστέψουμε το κορμί του στη μάνα γη. Ο μόνος λόγος που ο πατέρας μας αποφάσισε να είναι σήμερα εδώ, να ταφεί εδώ είναι γιατί κάποιος από πάνω του «σφύριξε» ότι έρχεται ανάσταση νεκρών πολύ σύντομα», είπε η Νικολέττα Βουτσά και όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετίσουν τον «αιώνιο έφηβο» του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η Νικολέττα Βουτσά περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του μεγάλου ηθοποιού. Πως ο Κώστας Βουτσάς έφυγε με την οικογένειά του «πάνω από το κεφάλι του επί δυο ώρες.Ήταν μια οικογενειακή γιορτή”, είπε η Νικολέττα Βουτσά. “Όπως ήθελε εκείνος. Του τραγουδούσαμε, τον φιλούσαμε, του λέγαμε αστεία. Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο και πάρα πολύ χαρούμενο».

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button