ΔΙΔΑΧΕΣ

Καλάβρύτων Αμβρόσιος: ”Ξυπνείστε! Η Ελλάδα μας χάνεται!”

Τα γεγονότα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Στην ανάρτησή μας της παρελθούσης Δευτέρας 21ης Μαρτίου είχαμε την ευκαιρία να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στην μόνιμη εγκατάσταση των μυριάδων «μεταναστών» ή «προσφύγων» ή «λαθρομεταναστών», οι οποίοι όλο και πιό πολύ αναδεικνύονται ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ της Πατρίδος μας!

Το Πολιτικό Σύστημα τους ανέχεται, τους καλύπτει, τους διευκολύνει! Κανείς δεν ανησυχεί!

Κυρία, Υπουργός της Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε προηγούμενη σύνθεσή της, είχεν εκστομήσει την φοβερή κουβέντα: «Οι μετανάστες την μια μέρα λιάζονται, τήν άλλη εξαφανίζονται….»!!!!!

Κύριος, Υπουργός της Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, μόλις προχθές είπε και τούτο το κουφό: «Με τους μετανάστες θα λυθή και το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος» !!!!!

Έτσι, λοιπόν, η Κυβέρνησις ΣΥΡΙΖΑ σκεπάζει τους λαθρομετανάστες-κατακτητές της Χώρας μας!

«Δεν χαλάνε την ζαχαρέναι τους», όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός μας.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ πρός τα παραπάνω πολλοί παράγοντες της Κοινωνίας όχι μόνον νοιώθουν ανησυχία, αλλά και την εκφράζουν ο καθένας με τον δικό τους τρόπο!

Οι μετανάστες-κατακτητές μας άρχισαν ήδη το κατεδαφιστικό έργο τους!

Αποξηλώνουν τις εικόνες από τους Ναούς μας και τα Εξωκκλήσια και τις χρησιμοποιούν σαν κάυσιμο ύλη για να …ζεσταθούν!

Πράκτορες της Σ. Αραβίας, που ήσαν ανάμεσα στους …πρόσφυγες κάπου στο λιμάνι του Πειραιώς, απαίτησαν από τόν Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ να βγάλη το αρχιερατικό του Εγκόλπιο με τον Σταυρό, που φορούσε στο στήθος του, όταν επήγε να τους μοιράσει τρόφιμα!

Στην Καβάλα Μουσουλμάνοι …..λαθρομετανάστες κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας απο τον τοίχο του κλειστού γυμναστηρίου, εζήτησαν δε να μη κτυπάνε οι καμπάνες των εκκλησιών!

Μια γυναίκα από την Συρία αποκαλύπτει και προειδοποιεί: «Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ψεύτες»!

Στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης Μουσουλμάνοι χθές εμοίραζαν μικρά φυλλάδια μεταφρασμένα στην ελληνική, που έλεγαν τα εξής: «ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ (ενν. του Μωάμεθ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΦΘΟΝΟ…..» Υπογραφή: ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ

Η κατάκτηση άρχισε ήδη από την Ελληνική Ραδιοτηλεόραση!

Η ΕΡΤ διαψεύδει τήν παρακάτω δημοσιευομένη φωτογραφία μιάς νεαράς κυρίας με την μαντήλα, η οποία φέρεται ως να μετέδωσε ειδήσεις απο την ΕΡΤ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ μεταδόθηκε ήδη από τό εθνικό Πρόγραμμα της Τηλεοράσεως!

Άρα η κατάληψη της ΕΡΤ από τους Μουσουλμάνους, δυστυχώς, άρχισε!

Οι παράγοντες της ΕΡΤ μας καλούν με το σύνθημα «Ανοίγουμε τα σύνορα της καρδιάς μας»!

Συμφωνούμε, αλλά μόνον έως εδώ! ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

Σήμερα, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε ένα απάνθισμα από φωνές διαμαρτυρίας παραγόντων του κοινωνικού χώρου.

Παρακολουθείστε τους! Ξυπνείστε! Συνέλθετε από τό λήθαργο! Βγείτε από το «καβούκι» σας!

Κυττάξτε τι γίνεται ολογυρά μας! Η Ελλάδα μας χάνεται!

Δηλ. εσείς και εγώ οδηγούμεθα σε ένα αργό θάνατο! Κινδυνεύουν τόσο η ορθόδοξος, όσο καί η ελληνική μας ταυτότητα! Θα παραδοθούμε, λοιπόν, αμαχητί; Σκεφθείτε το!

Αίγιον, 24 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

mkka.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button