ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μικρό αγόρι παρακαλούσε τη μητέρα του να το αφήσει να πεθάνει. Για τον πιο συγκινητικό λόγο!

 

Ο μικρός Τσεν Χιαοτιάν ήταν μόλις 5 ετών όταν οι γιατροί εντόπισαν έναν θανατηφόρο όγκο στον εγκέφαλο του.Δυστυχώς όμως οι άσχημες ειδήσεις δεν θα σταματούσαν εκεί για την οικογένεια του Τσεν. Μόλις λίγους μήνες αργότερα η μητέρα του, η Ζου,  διαγνώστηκε με νεφρική νόσο.

diaforetiko.gr : kindney son 1 Ένα μικρό αγόρι παρακαλούσε τη μητέρα του να το αφήσει να πεθάνει. Για τον πιο συγκινητικό λόγο!

Για δύο χρόνια, μητέρα και παιδί, αγωνίστηκαν σκληρά για να νικήσουν τις ασθένειες τους. Δυστυχώς όμως όπως αποδείχθηκε, η προσπάθεια τους τους ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι αρκετή.

Μετά από ένα μικρό διάστημα ο όγκος προκάλεσε στον Τσεν την απώλεια της όρασής του και τον άφησε παράλυτο. Αλλά και η μητέρα του, ποτέ δεν κατάφερε να ζήσει φυσιολογικά λόγω της άσχημης κατάστασης των νεφρών της.

diaforetiko.gr : kindney son 2 Ένα μικρό αγόρι παρακαλούσε τη μητέρα του να το αφήσει να πεθάνει. Για τον πιο συγκινητικό λόγο!

Οι γιατροί του Τσεν ήξεραν ότι ο χρόνος του στη γη, θα ήταν πολύ σύντομος. Είχαν επίσης, βεβαιωθεί ότι το νεφρό του ταίριαζε ακριβώς στη μητέρα του, που απεγνωσμένα χρειάζονταν ένα. Αλλά η μητέρα του Τσεν ούτε καν ήθελε να ακούσει αυτά που της έλεγαν οι γιατροί.

Ήταν μεσημέρι όταν ένας γιατρός είχε πάλι την ίδια συζήτηση με την μητέρα του Τσεν. Προσπαθούσε απεγνωσμένα να την πείσει να σώσει την ζωή της, εξηγώντας της για ακόμη μια φορά ότι ο Τσεν δεν θα ζούσε για πολλές μέρες ακόμη. Αυτό που δεν πρόσεξε όμως ο γιατρός αλλά ούτε και η μητέρα, ήταν ότι ο Τσεν δεν κοιμόνταν. Άκουσε όλη τη συζήτηση τους και όταν έφυγε ο γιατρός φώναξε την μητέρα του και την ικέτευσε να πάρει το νεφρό του.

diaforetiko.gr : kindney son 3 Ένα μικρό αγόρι παρακαλούσε τη μητέρα του να το αφήσει να πεθάνει. Για τον πιο συγκινητικό λόγο!

Δεδομένου του ότι ο όγκος του όλο και μεγάλωνε χειροτερεύοντας την κατάσταση του, ζήτησε από την μητέρα του να τον αφήσει να φύγει για να ξεκουραστεί. Ο μικρός Τσεν είχε την ελπίδα ότι αν πεθάνει θα μπορούσε να βοηθήσει να σωθεί η ζωή της μητέρας του.

diaforetiko.gr : kindney son 5 Ένα μικρό αγόρι παρακαλούσε τη μητέρα του να το αφήσει να πεθάνει. Για τον πιο συγκινητικό λόγο!

Με δάκρυα στα μάτια και με βαριά καρδιά η μητέρα του τελικά συμφώνησε. Μια παρηγοριά της ήταν ότι για το υπόλοιπο της ζωής της θα κουβαλάει μέσα της ένα κομμάτι του γιου της.

diaforetiko.gr : kindney son 4 Ένα μικρό αγόρι παρακαλούσε τη μητέρα του να το αφήσει να πεθάνει. Για τον πιο συγκινητικό λόγο!

Ο Τσεν απεβίωσε ειρηνικά στις 2 Απριλίου, και ο νεφρός του δόθηκε στη μητέρα του.

diaforetiko.gr : kindney son 6 Ένα μικρό αγόρι παρακαλούσε τη μητέρα του να το αφήσει να πεθάνει. Για τον πιο συγκινητικό λόγο!

«Η ιατρική ομάδα πραγματοποίησε μια σύντομη στιγμή προσευχής και σιωπής για το δύστυχο παιδί πριν από τη μεταμόσχευση. Νομίζω ότι είναι σωστό να σας πω ότι υπήρχαν πολύ λίγα μάτια χωρίς δάκρυα» είπε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

diaforetiko.gr : kindney son 71 Ένα μικρό αγόρι παρακαλούσε τη μητέρα του να το αφήσει να πεθάνει. Για τον πιο συγκινητικό λόγο!

Τελικά η θυσία του Τσεν, όχι μόνο έσωσε τη ζωή της μητέρας του, αλλά και τις ζωές δύο ακόμη ανθρώπων που χρειάστηκαν τα όργανα του.

Πηγη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button