ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος : Πέθανε αγαπημένος Έλληνας δημοσιογράφος

«Έφυγε»  από την ζωή ο δημοσιογράφος Σπύρος Λογαράς.

Γεννήθηκε το 1945 στην Αθήνα με καταγωγή από την Κεφαλονιά και ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία από τις αθλητικές εφημερίδες.

Αργότερα εργάστηκε σε εβδομαδιαία έντυπα και σε πολιτικές εφημερίδες όπως ο «Δημοκρατικός Λόγος» και η «Νίκη» ως οικονομικός συντάκτης με ειδίκευση σε θέματα εμπορίου βιομηχανίας και ενέργειας, ενώ είχε καθημερινή εκπομπή στο Ρ/Σ «Ράδιο Αθήνα».

Ο Σπύρος Λογαράς στην ΕΡΤ μετά την πρωινή ζώνη διετέλεσε αρχισυντάκτης, υπεύθυνος ενημερωτικών εκπομπών και διευθυντικό στέλεχος στη διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΑ (Πρώτο Πρόγραμμα, ΕΡΑ 5, ΕΡΑ –Σπορ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βουβός πόνος στην Κρήτη – Σήμερα οι κηδείες της Όλγας και της κόρης της

Σοκαρισμένη η Μεσαρά, αποχαιρετά σήμερα, Τετάρτη, την άτυχη 37χρονη Όλγα Φριαγκιαδάκη και το αγγελούδι της, την Στέλλα , που έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο που σημειώθηκε στον Γαλιανό δρόμο, στην διακλάδωση για Φανερωμένη.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση, περίπου 100 μέτρα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη συγκρούστηκε με αγροτικό. Οι κηδείες θα γίνουν στις 16:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ στις Μοίρες.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button