ΔΙΑΦΟΡΑ

Στην αρχή νόμιζα ότι κατέστρεφε έναν συλλεκτικό δίσκο με την κόλλα! Δοκιμάστε!

 

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που έκανα όταν ήμουν μικρός ήταν να πηγαίνω στην ντουλάπα του μπαμπά μου και να βλέπω την συλλογή του με τους δίσκους. Είχε ένα σωρό δίσκους με κλασικά κομμάτια από την εποχή του 60’ που βρισκόντουσαν σε άριστη κατάσταση αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τους τίτλους από τα εξώφυλλα.

Όσοι είχαν δίσκους μπορούν να θυμηθούν πόσο ωραία ήταν εκείνη η εποχή!! Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν θα δούμε ένα τέχνασμα που αφορά τους ανθρώπους που έχουν μέχρι και σήμερα παλιούς δίσκους. Με το που είδα το βίντεο αρχικά νόμιζα ότι καταστρέφει αυτούς τους συλλεκτικούς δίσκους προκειμένου να δημιουργήσει κάποια κατασκευή. Στην συνέχεια όμως βλέποντας τον τίτλο και την διαδικασία κατάλαβα ότι χρησιμοποιεί την κόλλα ξύλου πάνω στους δίσκους για άλλον λόγο.

Δείτε το βίντεο :

 

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button