ΘΑΥΜΑΤΑ

Σοκ Από που προήλθε ο Θάνατος της 24χρονης Ειρήνης – Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η νεαρή κοπέλα φέρει «εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος», ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Από ηλεκτροπληξία προήλθε ο θάνατος της 24χρονης Ειρήνης, που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της στο διαμέρισμα όπου έμενε στη Θεσσαλονίκη. Αυτό προκύπτει, κατά πληροφορίες, από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής.

«Το τηλέφωνο του μπάνιου είχε ρεύμα»

Η άτυχη Ειρήνη ζούσε με τον 55χρονο σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας είχε πάει για λίγο στο σούπερ μάρκετ και όταν επέστρεψε βρήκε την κοπέλα αναίσθητη στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου έμεναν.

Την 24χρονη Ειρήνη βρήκε στη μπανιέρα χωρίς τις αισθήσεις της ο σύντροφός της / Facebook

Ο 55χρονος από την πρώτη στιγμή υπέθεσε ότι η κοπέλα έπαθε ηλεκτροπληξία.

«Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα», δήλωσε ο σύντροφος της κοπέλας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ όταν έφθασαν στο σπίτι έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να επαναφέρουν την 24χρονη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Το τηλέφωνο του μπάνιου ήταν κάτω, το έπιασα κατευθείαν να το σηκώσω και είχε ρεύμα» φέρεται να κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος

Η τραγική είδηση του θανάτου της Ειρήνης έφερε στην επιφάνεια μια αλήθεια που έκρυβε από τους δικούς της: Ο πατέρας της νόμιζε ότι η κόρη του ζούσε στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη. Σχετικά με αυτό το γεγονός, ο 55χρονος ανέφερε ότι ήταν επιθυμία της 24χρονης να λένε ψέματα για να μη τους ενοχλούν, καθώς ο πατέρας της δεν ενέκρινε τη σχέση τους λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν.

Συγκλονισμένος ο πατέρας της Ειρήνης, από την πρώτη στιγμή ζητά να «μάθει την αλήθεια» και να γίνει έρευνα που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της κόρης του.

πηγη star.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button