ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Σοκ – “Μου έκρυβε πού μένει, είχαν 30 χρόνια διαφορά”: Ράκος ο πατέρας της 24χρονης Ειρήνης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 24χρονης, που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το Mega, o σύντροφός της πιθανολόγησε ότι το μοιραίο συνέβη μετά από ηλεκτροπληξία.

«Έχασα την Ειρήνη μου» ήταν τα λόγια που είπε ο 54χρονος στους ενοίκους της πολυκατοικίας, λίγα λεπτά αφότου εντόπισε νεκρή τη νεαρή σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας της 24χρονης μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και είπε ότι δεν πιστεύει «τίποτα και κανέναν».

Μέχρι χθες, όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης του, πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της κι όχι στη Θεσσαλονίκη. Πλέον η ζωή του έχει διαλυθεί, όπως λέει συντετριμμένος και περιμένει επίσημες απαντήσεις.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή», δήλωσε ο πατέρας της 24χρονης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω». «Θέλω να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο ”έφυγε” η αδερφή μου», δήλωσε ο αδερφός της 24χρονης.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού που έμενε με τον σύντροφό της, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της Ειρήνης. Η 24χρονη ήταν φυσιοθεραπεύτρια, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της. Αυτό σκόπευε να το κάνει τους επόμενους μήνες και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά.

«Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», σημείωσε ο αδελφός της 24χρονης.

Σύμφωνα με το Mega, ο σύντροφος της 24χρονης δήλωσε: «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα».

Οι απαντήσεις για τον θάνατο της 24χρονης αναμένονται αύριο, με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button