ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στην Ελένη Κτιστάκη – Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στην Ελένη Κτιστάκη – Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ

Ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο αντίο στην Ελένη Κτιστάκη. Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών νικημένη από τον καρκίνο.

Συγγενείς, φίλοι ξεπροβόδισαν την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελένη Κτιστάκη, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (27.12.2023) στο σπίτι της, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Ελένη Κτιστάκη, αδερφή του Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας, Μύρωνα, επιχειρηματίας και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 59 της χρόνια. Αγωνίστηκε με διάφορες μορφές καρκίνου και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, σκορπώντας θλίψη στους οικείους και τους φίλους της.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr, συγκινητικό είναι το γεγονός ότι, παρόλο που πάλευε με την ασθένεια, δεν την κράτησε τίποτα πίσω, καθώς ήταν ενεργή με τα κοινά ως το τέλος.

«Οι άνθρωποι που έρχονται αντιμέτωποι με την ασθένεια του καρκίνου δίνουν μια καθημερινή μάχη σαν στρατιώτες σε εμπόλεμη ζώνη. Προσωπικά είμαι περήφανη για τον αγώνα μου, γιατί υπερέβην εαυτόν», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Ελένη Κτιστάκη είχε καταγωγή από τη Μεσαρά και ήταν αδερφή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας, Μύρωνα. Στο παρελθόν είχε διατελέσει αναπληρώτρια γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, ενώ τελευταία ήταν υπεύθυνη Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ στο Ηράκλειο, όπως επίσης και μέλος του Δ.Σ. του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ελένης Κτιστάκη. Ξεχώρισε για την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία. Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, που τόσο αγαπούσε. Στην οικογένειά της και στους οικείους της απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Πηγή: Newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button