ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρίλερ με τον θάνατο του Δημήτρη Σαράντη- Τον σκότωσαν και τον… “αυτοκτόνησαν”

Θρίλερ με τον θάνατο του Δημήτρη Σαράντη- Τον σκότωσαν και τον… “αυτοκτόνησαν”

Το θρίλερ του Δημήτρη Σαράντη 31 χρόνων, δεν έχει τελειωμό… Παρά την επιμονή της οικογένειάς του, η υπόθεσή του έχει βαλτώσει στα ανακριτικά γραφεία της Λάρισας. Οι γονείς του είχαν υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία, έγινε η εκταφή του και ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ματθαίος Τσούγκας, μίλησε για δολοφονία.

Οι Αυστριακές Αρχές είχαν ταριχεύσει τον άτυχο νέο χωρίς βαθιά έρευνα και νεκροτομή, αφού πίστευαν ότι πρόκειται για αυτοχειρία.

  • Ο πατέρας του άτυχου Δημήτρη Σαράντη, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» και ο πόνος του ξεχείλισε: «Τα ευρήματα ήταν φανερά, χτυπήματα στο κεφάλι, ένεση στο δεξί χέρι, ενώ ήταν δεξιόχειρας. Τον κάνανε να πεθάνει με τις ουσίες που του χορήγησαν και στη συνέχεια έστησαν το σκηνικό για να φανεί πως αυτοκτόνησε. Η συγκεκριμένη ουσία που βρέθηκε στο σώμα του δε συνταγογραφείται, χορηγείται μόνο στα νοσοκομεία», λέει συγκινημένος και ζητά να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Στέλιος Σούρλας, αναφέρει για την υπόθεση:«Μου κάνει εντύπωση πως ενώ έχουμε καταθέσει μήνυση εδώ και τρεισήμισι χρόνια και έχουμε κατονομάσει τους δολοφόνους, η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στην Πρώτη Τακτική Ανακρίτρια Λάρισας. Τον Ιούνιο του 2019 απευθύνθηκα στον Εισαγγελέα της Αυστρίας προκειμένου να ασκήσει ποινική δίωξη και να επιταχυνθεί η συνεννόηση μεταξύ των Εισαγγελικών Αρχών των δυο χωρών.»

Ο Δημήτρης Σαράντης εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, από φίλους και τη σύζυγό του. Βρέθηκε απαγχονισμένος στο πίσω κάθισμα του οχήματός του, στο παρκινγκ του Ομοσπονδιακού αθλητικού κέντρου του Μέντλινγκ της Βιέννης

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button