ΔΙΑΦΟΡΑ

Μητσοτάκης: Ανοίγουν τα καταστήματα σε όλη τη χώρα – Μένει στα 300 ευρώ το πρόστιμο για μια εβδομάδα

Το άνοιγμα των καταστημάτων σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγο μιλώντας από το βήμα της Βουλής. Τα καταστήματα πρόκειται να σηκώσουν ρολά την ερχόμενη Δευτέρα.

Ωστόσο θα υπάρξουν ειδικά μέτρα προστασίας σε ότι αφορά τις λεγόμενες «κόκκινες περιοχές».

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε και την πρόθεση του να μην αυξηθεί στα 500 ευρώ το πρόστιμο για μια ακόμα εβδομάδα.

«Ένα πρόστιμο υπάρχει για να τιμωρηθεί κάποιος που εν γνώσει του παραβιάζει ένα κανόνα που επηρεάζει το κοινωνικό σύνολο.

Ως μία ένδειξη καλής θέλησης και εμπιστοσύνης είναι διατεθειμένος να κρατήσω το πρόστιμο στα 300 ευρώ για να δούμε πως θα κινηθούν οι πολίτες» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Περισσότερα σε λίγο…

Ολοκληρώθηκε το θρίλερ – Βρέθηκε η 17χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης, ποιος ήταν μαζί της

Ολοκληρώθηκε το θρίλερ – Βρέθηκε η 17χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης, ποιος ήταν μαζί της – Λύθηκε το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση της 17χρονης που αναστάτωσε την Κρήτη

NEWS – 8 μέρες μετά την εξαφάνισή της, οι Αρχές την εντόπισαν. Βρέθηκε η 17χρονη σε χωριό του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ήταν μαζί με έναν αλλοδαπό, ο οποίος θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Η 17χρονη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου, με τον πατέρα της να απευθύνει αλλεπάλληλες εκκλήσεις για τον εντοπισμό της.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πατέρας της 17χρονης, είχε δηλώσει πως το παιδί του, το τελευταίο διάστημα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με έναν άνδρα, φωτογραφία του οποίου έχει δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της ανήλικης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο του Κατσαμπά, η οποία του ανέφερε πως είχε δει στην περιοχή την κόρη του.

Σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής, οι γονείς της δημιούργησαν ένα βίντεο, καλώντας της να επικοινωνήσει μαζί τους.

newsellada.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button