ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηράκλειο: Θρήνος και οργή για τον άδικο θάνατο του 79χρονου

Ηράκλειο: Θρήνος και οργή για τον άδικο θάνατο του 79χρονου

Βυθισμένη στο πένθος είναι η κοινωνία των Μοιρών από τον άδικο χαμό του 79χρονου Κώστα Χατζάκη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του 50χρονου χθες το βράδυ, για ασήμαντη αφορμή.

Οι πτυχές της δολοφονίας σοκάρουν καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε στα καλά καθούμενα τη ζωή του.

Ο 50χρονος έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ πήγε οπλισμένος στο σπίτι όπου νοίκιαζε η εν διαστάσει σύζυγός του, ιδιοκτησίας του θύματος.

Άρχισε να χτυπάει τα κουδούνια, μάλιστα χτύπησε πρώτα στο διαμέρισμα όπου μέσα βρίσκονταν ο εγγονός και άλλα παιδιά.

Χτύπησε και το κουδούνι του 79χρονου ο οποίος βγήκε στο μπαλκόνι και ξεκίνησε μία έντονη συζήτηση καθώς ο 50χρονος ζητούσε να μάθει γιατί νοικιάστηκε το σπίτι στην πρώην γυναίκα του.

Ο 79χρονος έβλεπε για πρώτη φορά τον δράστη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αφού η συζήτηση έγινε έντονη, ο 50χρονος τράβηξε όπλο, σημάδεψε και έριξε νεκρό το άτυχο άνδρα,

ενώ πυροβόλησε και την 65χρονη σύζυγο του θύματος, η οποίο νοσηλεύεται τραυματισμένη.

Επίσης πυροβόλησε και στο σπίτι όπου βρίσκονταν τα παιδιά τα οποία ευτυχώς έφυγαν από την πίσω πόρτα του σπιτιού όταν αντελήφθησαν ότι κάτι κακό γινόταν.

Ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί.

Στις 16.00 συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον Κώστα Χατζάκη, έναν άνδρα αξιοπρεπή, που δεν είχε ποτέ δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο χωριό, σε αντίθεση με τον 50χρονο, ο οποίος είχε προκαλέσει και στο παρελθόν με τις πράξεις του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (16.01.2020) τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 51χρονος ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για

ανθρωποκτονία σε βάρος 79χρονου ημεδαπού και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ακόμα τεσσάρων ημεδαπών (65χρονη και τριών ανηλίκων).

Ειδικότερα, χθες (15.01.2020) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού ύστερα από ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ του 51χρονου με τον 79χρονο,

ο 51χρονος πυροβόλησε τον 79χρονο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Έπειτα πυροβόλησε προς την οικία του παθόντα και τραυμάτισε την 65χρονη ημεδαπή (σύζυγο 79χρονου),.

Ο 51χρονος πυροβόλησε σε ακόμη μία οικία (δίπλα από την οικία του παθόντα) εντός της οποίας ευρίσκονταν οι τρεις ανήλικοι ημεδαποί χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός και διέφυγε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο που διαπράχθηκε το περιστατικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα κάλυκες.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Ιατροδικαστής Υπηρεσίας καθώς και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα (16.01.2020) τα ξημερώματα ο 51χρονος σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 51χρονου κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, 2 γεμιστήρες, 69 φυσίγγια και 2 μαχαίρια.

Η 65χρονη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου..ekriti.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button