ΔΙΑΦΟΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση, κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τα πάντα

Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 43χρονη φαρμακοποιό, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγο της μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγές στην Καβάλα.

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 43χρονης μητέρας των δύο παιδιών, που βρήκε φριχτό θάνατο στο φαρμακείο της. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της ήταν βίαιος, καθώς στραγγαλίστηκε. Ο 55χρονος φέρεται να έσφιξε τα δάχτυλά του σαν «τανάλια» στον λαιμό της γυναίκας, καθώς – σύμφωνα με το kavalapost.gr – εκτός από τα σημάδια που βρέθηκαν στον λαιμό της 43χρονης, διαπιστώθηκε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

Σημειώνεται πως η κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου στις Πηγές του Δήμου Νέστου κατέγραψε τα πάντα, με την Ασφάλεια Καβάλας να έχει στα χέρια της το οπτικό υλικό προκειμένου να εμπλουτίσει τον φάκελο με τα στοιχεία για τη δολοφονία. πηγη dikaiologitika.gr

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τι λέει η υπάλληλος του φαρμακείου για τον συζυγοκτόνο, «Προμελετημένο το έγκλημα», εκτιμά ο Κατερινόπουλος (βίντεο)

Η υπάλληλος του φαρμακείου στην Καβάλα μιλά για τη νέα γυναικτονία που συγκλόνισε σήμερα το πανελλ΄΄ηνιο. Η εκτίμηση του Θανάση Κατερινόπουλου για το τραγικό περιστατικό.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 55χρονο που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 44χρονη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, ήταν η υπάλληλος του φαρμακείου που πήγε να του παραδώσει τα εφεδρικά κλειδιά, όπως της είχε ζήτησε. Η κοπέλα μίλησε για το τραγικό συμβάν και όπως είπε, ο δράστης φαινόταν ταραγμένος, όμως ποτέ δεν περίμενε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

«Και όταν βγήκε ήταν λίγο ταραγμένος, αλλά εντάξει ήταν γενικώς υπερκινητικός δεν θεώρησα… Δεν είδα την Αίντα πίσω από τον γκισέ στον πάγκο. Λέω εντάξει, θα είναι μέσα στην κουζίνα ή μέσα στο δωμάτιο», είπε η υπάλληλος του φαρμακείου. Όπως ανέφερε η κοπέλα, δεν ακούστηκε ο παραμικρός θόρυβος που να προμήνυε ότι κάτι δεν πάει καλά και τα ανεβασμένα στόρια του μαγαζιού ήταν το στοιχείο εκείνο που την έκανε να ανησυχήσει.

«Δεν ακούστηκε τίποτα, απολύτως τίποτα. Τα στόρια που δεν ανέβηκαν ποτέ ήταν η αιτία να ανησυχήσω… Πήρα τη μητέρα της και θεώρησα ότι πρέπει να καλέσω την αστυνομία, γιατί κάτι δεν πηγαινε καλά. Γιατί έβλεπα και τα δύο αμάξια παρκαρισμένα απ΄έξω, κλειστά τα πάντα και δεν είχε συμβεί ποτέ αυτό. Δεν είχα εγώ τα δεύτερα κλειδιά για να μπω μέσα. Κι ευτυχώς που δεν τα είχα. Ίσως τα ζήτησε για να μην δω εγώ όλο αυτό ή να μην μπορέσω εγώ να μπω μέσα», πρόσθεσε.

«Προμελετημένο το έγκλημα» λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Η γυναικοκτονία της 44χρονης ήταν προμελετημένη, εκτιμά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Το έγκλημα θα μπορούσε να είχε αποτραπεί εάν η 44χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία και είχε καταθέσει εναντίον του. Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που κυριαρχείται από παθολογική ζήλια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Προμελέτησε και σχεδίασε μέχρι τελευταίας κεραίας το έγκλημα αυτό. Ήξερε ότι στο φαρμακείο υπάρχουν κάμερες και καταγράφουν τα πάντα. Δεν πιστεύω ότι ήταν εν βρασμώ. Και ο αυτοτραυματισμός του ήταν σικέ. Έλεγε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει για να έχει ένα καλό ελαφρυνικό στην πορεία», κατέληξε ο ταξίαρχος.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη γυναικτονία

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τραγικό συμβάν έχει ως εξής: «Συνελήφθη σήμερα πρώτες πρωινές ώρες σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 43χρονης ημεδαπής συζύγου του. Συγκεκριμένα χθες απογευματινές ώρες, ανωτέρω δράστης ευρισκόμενος στο χώρο εργασίας της 43χρονης, της προκάλεσε με τα χέρια του ασφυκτικό θάνατο, ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίσθηκε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Έπειτα από τηλεφωνική κλήση του 55χρονου στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, κατά την οποία ενημέρωσε για το συμβάν, αστυνομικοί του ανωτέρω Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν την θανούσα και τον δράστη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας. Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ανωτέρω νοσοκομείο. Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα κοπίδι και μία θήκη μαχαιριού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button