ΔΙΑΦΟΡΑ

Το μαγικό φυσικό συστατικό κατά της τριχόπτωσης

Η σύσταση ενός ειδικού τριχολόγου για την απώλεια μαλλιών είναι τα έλαια από σπόρους κολοκύθας. Ο Arran Isherwood, Senior Trichological Specialist στις κλινικές FUE, εξήγησε πως το προϊόν αυτό δυναμώνει το τριχωτό της κεφαλής και καταπολεμά την τριχόπτωση.

Ως τώρα το λάδι δενδρολίβανου, έχει γίνει viral ως φυσικό συστατικό αντιμετώπισης της αραίωσης, καθώς περιέχει φυσικές ενώσεις που βοηθούν στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των κυττάρων. Ωστόσο λόγω της ικανότητας του να προκαλεί φλεγμονή στο δέρμα, υπάρχει φόβος για τα αντίθετα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το λάδι πρέπει να αραιωθεί πριν από την εφαρμογή στο δέρμα και συνιστούν την ανάμειξη πέντε σταγόνων με 10 ml ελαίου όπως αμύγδαλο ή ελιά για ασφαλέστερη χρήση.

“Το φυσικό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά έλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα όπως ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9, βιταμίνες Ε και Β και τα μέταλλα ψευδάργυρο, μαγνήσιο και σελήνιο», είπαν. Ο συνδυασμός αυτών των θρεπτικών συστατικών προάγει την ελαστικότητα, την ανάπτυξη και την επανόρθωση των μαλλιών και μειώνει τη φλεγμονή στο τριχωτό της κεφαλής που μπορεί να συμβάλει στην τριχόπτωση.

Τα επιστημονικά στοιχεία υποδεικνύουν επίσης ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια βιώσιμη θεραπεία για χρήση σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες τριχόπτωσης ή για ενσωμάτωση στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας για την προώθηση και τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών. Επίσης, δεν είναι κακό να το χρησιμοποιείτε μαζί με το έλαιο δεντρολίβανου”, είπε ο καθηγητής για το έλαιο των σπόρων κολοκύθας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του τριχωτού της κεφαλής, οι βιταμίνες και τα λιπαρά οξέα στο έλαιο σπόρων κολοκύθας συμβάλλουν στη δημιουργία ισχυρότερου, πιο ανθεκτικού τριχωτού παρέχοντας ουσιαστική θρέψη και προστασία. Τα διάφορα θρεπτικά τονώνουν την ανάπτυξη των μαλλιών θρέφοντας τους θύλακες της τρίχας και μειώνοντας τη φλεγμονή.

Η κλινική FUE λέει, να αφήνετε το προϊόν να δράσει για 30 λεπτά για πλήρη απορρόφηση, πριν ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν 2-3 φορές την εβδομάδα.

Η λήψη συμπληρωμάτων με λάδι από σπόρους κολοκύθας μπορεί επίσης να ενισχύσει την ανάπτυξη των μαλλιών από μέσα προς τα έξω, αλλά ο Fue λέει να συμβουλευτείτε πρώτα έναν επαγγελματία περιποίησης μαλλιών, καθώς μπορεί να σας συστήσει την κατάλληλη δόση. Τέλος, προσέξτε τα προϊόντα μαλλιών που περιέχουν λάδι κολοκύθας ως ενεργό συστατικό.

πηγη cibum.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button