ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Επιτέλους ευχάριστα νέα τώρα

Αισιοδοξία για το 12χρονο παιδί που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μετά το ωμό τορτελίνι που κατάπιε σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.

Το χειρουργείο ήταν πετυχημένο και το παιδί που παραμένει στην εντατική, πηγαίνει όλο και καλύτερα. Οι γιατροί που το παρακολουθούν σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, αισιοδοξούν ότι οι δύσκολες μέρες έχουν περάσει. Στο πλευρό του μικρού, βρίσκονται συνεχώς οι γονείς του. Στο σπίτι τη νύχτα που έγιναν όλα, ήταν η μητέρα του. Ειδοποίησε τον σύζυγό της που έλειπε και ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 12χρονο στο Ιπποκράτειο.

Στη ΜΕΘ Παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» συνεχίζει να νοσηλεύεται το 12χρονο αγόρι, που κατάπιε ωμό ζυμαρικό με αποτέλεσμα να γίνει απόφραξη του αεραγωγού.

«Το παιδί αισθάνθηκε ότι υπήρχε έντονο πρόβλημα, ξεκίνησε βήχας, ωστόσο δεν φάνηκε ικανό να βγει το ξένο σώμα. Έγιναν πλήξεις στην πλάτη και στο στομάχι και προσπάθειες να βγει το ξέρω σώμα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο», τονίζει η μητέρα του 12χρονου στην ΕΡΤ.

Μετά το χειρουργείο για την απομάκρυνση του ξένου σώματος, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλύτερη. Σύμφωνα με την παιδίατρο, Ελπίδα Χοχλιούρου τις επόμενες ημέρες οι γιατροί πιστεύουν ότι θα μπορέσει να βγει από τη ΜΕΘ.

Ο 12χρονος, που συνήθιζε να τρώει ως τσιπς ωμά ζυμαρικά, τορτελίνια, πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να βγει και από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button