ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρaγωδία στα Πατήσια: «Βοήθεια, καίγομαι», φώναζε η άτυχη 49χρονη-Την άκουγε ο πατέρας της απο το τηλέφωνο

Μία 49χρονη γυναίκα βρήκε φριχτό θάνατο στο σπίτι της στα Πατήσια όπου ξέσπασε φωτιά.

Είναι η κραυγή του πατέρα της 49χρονης γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο διαμέρισμά της στα Πατήσια.

«Το παιδί ήταν κλειδωμένο στο μπάνιο και φώναζε βοήθεια. Το άκουγε όλη η γειτονιά που φώναζε βοήθεια. Αν η πυροσβεστική ερχόταν νωρίς θα σωνόταν», είπε.

«Βοήθεια καίγομαι», φαίνεται πως ήταν τα τελευταία λόγια της στο τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στους γονείς της.

«Πρόλαβε και μας πήρε τηλέφωνο και είπε «μαμά, καίγομαι». Και μέχρι να πάω εγώ ήταν κλειδωμένη η πόρτα γιατί είχε πέσει για ύπνο, ήταν 00.20 αλλά η φωτιά ήταν ραγδαία».

Όλα ξεκίνησαν λίγο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Οι γείτονες άρχισαν να ακούν απανωτές εκρήξεις, που στην αρχή νόμιζαν πως ήταν βεγγαλικά.

«Ήταν περίπου μεσάνυχτα 12:00, 12:02 όταν άκουσα ένα θόρυβο, στην αρχή θεώρησα ότι είναι κάποια βεγγαλικά. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται μία δεύτερη έκρηξη και εκεί ανησυχήσαμε, λέμε κάτι γίνεται, βγήκαμε στο μπαλκόνι όχι μόνο εγώ και άλλοι γείτονες και άλλοι κάτοικοι του συγκεκριμένου δρόμου», δήλωσε ο Άρης Ραβανός, δημοσιογράφος του «ΒΗΜΑΤΟΣ» και αυτόπτης μάρτυρας.

Βγήκαν στο δρόμο και αντίκρυσαν ένα διαμέρισμα παραδομένο στις φλόγες. Η φωτιά μαινόταν και ένας μαύρος καπνός σκέπασε τον ουρανό.

Η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα της, μέσα στο οποίο ξέσπασε φωτιά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και σύμφωνα με πληροφορίες έπαθε ασφυξία από τις αναθυμιάσεις.

Λίγες ώρες αργότερα, ακόμα μια φωτιά ξεσπά σε τετραώροφη πολυκατοικία στην Αγία Παρασκευή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και στα δύο διαμερίσματα του τρίτου ορόφου, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο και να προχωρά στην κατάσβεσή της.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button