ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια οικογένεια μπήκε σε ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο. Το τι αντίκρισαν είναι πραγματικά ανατριχιαστικό!

Οι περισσότεροι άνθρωποι που θα δουν ένα παλιό, εγκαταλελειμμένο κτίριο, το πιθανότερο είναι να αποφύγουν να το επισκεφτούν. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει άλλωστε τι κρύβεται στο εσωτερικό του και τι μπορεί να πάει στραβά.
Αλλά υπάρχουν και κάποιοι πιο τολμηροί που παίρνουν τις φωτογραφικές τους μηχανές τους και σπεύδουν να το εξερευνήσουν.

Ο φωτογράφος Ντάριλ Μόραν έκανε αυτό ακριβώς. Μόλις εντόπισε, παρέα με την οικογένεια του, ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στο Jeanette, το Monsour Medical Center στην πόλη Roseville της πολιτείας του Μισούρι των Η.Π.Α., πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και ξεκίνησε την εξερεύνηση.

Σύμφωνα με τον Μόραν ήταν: «Το πιο σκοτεινό, το πιο ανατριχιαστικό και το πιο αφιλόξενο μέρος που είδα ποτέ. Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω πώς νιώσαμε όλοι μας, εγώ, η σύζυγος μου και ο γιος μου.»
Το πιο ανησυχητικό είναι αυτό που ο Μόραν και η οικογένεια του βρήκαν στο εσωτερικό του νεκροτομείου!
Το νοσοκομείο έκλεισε το 2006 και ενδιαφερόμενοι αγοραστές δεν βρέθηκαν ποτέ. Από το 2014, η πόλη ξοδεύει 25.000 δολάρια το χρόνο για να εξασφαλίσει ότι το κτίριο δεν θα πέσει θύμα καταπατητών και βανδάλων.

Αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα σε σύγκριση με τα 2.000.000 δολάρια που θα κοστίσει στη πόλη η κατεδάφιση του κτιρίου και ο περιβαλλοντικός καθαρισμός.

Το κτίριο έχει προκαλέσει στη κοινότητα έντονο προβληματισμό. Βάνδαλοι πολλές φορές έχουν επιχειρήσει να κάψουν το κτίριο.

Επιπλέον, οι κάτοικοι ανησυχούν ιδιαίτερα για πιθανές απειλές που μπορεί να κρύβει στο εσωτερικό του το νοσοκομείο. Υπάρχουν φήμες ότι ραδιενεργά υλικά εξακολουθούν να υπάρχουν στο νοσοκομείο.

Ένα άλλο βασικό πρόβλημα είναι δεν υπάρχει φύλαξη στο κτίριο. Όποιος θελήσει μπορεί να έχει πρόσβαση στις ιατρικές προμήθειες.

Αυτό συμπεριλαμβάνει πολλά φάρμακα και υποδόριες βελόνες.

Όταν Ντάριλ με την οικογένεια του επισκέφτηκαν το νοσοκομείο, είχαν σκοπό να φωτογραφίσουν μόνο το εξωτερικό του. Αλλά έμειναν έκπληκτοι από το πόσο εύκολο ήταν να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του.

Έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί κατά την εξερεύνηση του νοσοκομείου αφού η φυσική του κατάσταση ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Τόσο η σύζυγος και ο γιος του, δεν άντεξαν να συνεχίσουν την εξερεύνηση και αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

Ευτυχώς γι “αυτούς, δεν μπόρεσαν να δουν τι υπήρχε στο νεκροτομείο.

Ο Ντάριλ υποστηρίζει ότι το νεκροτομείο ήταν ένας από τους πιο ανατριχιαστικούς χώρους που έχει επισκεφτεί ποτέ.

Υπήρχαν παντού σφραγισμένες σακούλες με ιατρικά απόβλητα.

Στα συρτάρια υπήρχαν ακόμη δείγματα ιστών.

Εκτός από τις ιατρικές προμήθειες, τα φάρμακα και τα προσωπικά αντικείμενα που υπήρχαν στο κτίριο, υπήρχαν και πολλά αρχεία που δεν είχαν καταστραφεί.

Τα αρχεία περιλαμβάνουν ακόμη και ιατρικά αρχεία ασθενών.

 

 

 

 

 

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button