ΔΙΑΦΟΡΑ

Εξελίξεις Για Το Τροχαίο Του Ζάρλα! Οι Τοξικολογικές Εξετάσεις Και Η Εμπλοκή Άλλου Οχήματος (Video)

Εξελίξεις Για Το Τροχαίο Του Ζάρλα! Οι Τοξικολογικές Εξετάσεις Και Η Εμπλοκή Άλλου Οχήματος (Video)

Χθες τα ξημερώματα, γύρω στις 2,00, κόπηκε το νήμα της ζωής του Πάνου Ζάρλα, γεγονός που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο!

Ο χρόνος έχει σταματήσει σε εκείνη τη μοιραία στιγμή μετά το τροχαίο δυστύχημα του

μεγάλου νικητή του Power of Love ο οποίος επέστρεφε από ένα πάρτι έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του και η μητέρα του Στέλλα.

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής

του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μία και μοναδική στιγμή που συνέβησαν όλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» οι Αρχές ερευνούν την πιθανότητα εμπλοκής άλλου οχήματος που ίσως να μπήκε ξαφνικά μπροστά στον Πάνο

Ζάρλα και να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Όλα είναι υπό έρευνα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι στιγμής τι ακριβώς συνέβη.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, γίνονται τοξικολογικές εξετάσεις στο άψυχο σώμα του Πάνου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε αλκοόλ στο αίμα του, παραπάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Η είδηση που σόκαρε όμως είναι ότι η ρεπόρτερ της εκπομπής αποκάλψε πως ένας άνδρας εταιρίας security λιποθύμησε όταν αντίκρισε τη σορό του Πάνου κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο.Πηγή: gossip tv

Πηγή: gossip tv

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button