ΔΙΑΦΟΡΑ

2χρονη δέχτηκε φονική επίθεση από τα κουτάβια της – της έφαγαν το αφτί

Ένα κοριτσάκι μόλις 2 χρονών από την Καλιφόρνια δέχτηκε φονική επίθεση μέσα στο σπίτι της από τα κουτάβια της οικογένειας. Η επίθεση έγινε σε ανύποπτο χρόνο με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί με σοβαρά τραύματα και να υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η Felicity Peden βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της με τα αδέρφια και τους γονείς της, οι οποίοι έκαναν δουλειές για την προετοιμασία ενός πάρτι γενεθλίων. Μαζί τους βρίσκονταν και τα 4 κουτάβια, ηλικίας 12 εβδομάδων, σύμφωνα με σχετική σελίδα στο GoFundMe. Kάποια στιγμή η μητέρα της Felicity μπήκε στο σπίτι να κάνει ένα ντους, αφήνοντας τον άντρα και τα παιδιά της έξω και στη συνέχεια πήγε να ψωνίσει. Δεν είχε επιστρέψει ακόμα, όταν της τηλεφώνησε η οικογένειά της για να της πουν ότι δεν έβρισκαν την δίχρονη.

Ο πατέρας εντόπισε πρώτος το παιδί σε αιμόφυρτη κατάσταση και σε συνεννόηση με τη γυναίκα του, η οποία δεν είχε φτάσει ακόμα στο σπίτι, βρέθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο. Τότε, ήρθαν αντιμέτωποι με μια τρομακτική πραγματικότητα: η κορούλα τους πάλευε για τη ζωή της καθώς είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς από τα κουτάβια. Κατά τη διάρκεια της φονικής επίθεσης – η οποία υπολογίζεται ότι διήρκεσε δέκα λεπτά – η Felicity δέχτηκε δαγκωματιές στο πρόσωπο και στο πάνω μέρος του σώματός της και «έχασε» το αφτί της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των γονιών, τα κουτάβια δεν είχαν δείξει κανένα είδος επιθετικότητας. «Της είχαν φάει το μισό αφτί, είχε δαγκωματιές στον λαιμό και το πρόσωπο. Την είχαν κατακρεουργήσει. Οι ενοχές που νιώθω είναι πολλές», είπε η μητέρα, Sierra Michele Peden.

H Sierra αποφάσισε να γνωστοποιήσει την τραγική ιστορία της κόρης της με σκοπό να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τους κινδύνους του λεγόμενου «littermate syndrome», ενός σοβαρού προβλήματος συμπεριφοράς σε νεαρής ηλικίας σκυλιά. Σύμφωνα με αυτό, τα κουτάβια συνδέονται πολύ στενά μεταξύ τους, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει φόβο για τους ανθρώπους και άλλα σκυλιά ή και άγχος αποχωρισμού. Η μικρούλα από τότε που συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό έχει υποστεί πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, οι οποίες δεν έχουν τελειώσει ακόμα.

Πηγή: scallywagandvagabond.com πηγη mama365.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button