ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Ο κακός χαμός στην Ηλεία: Ιερέας ζητά εδώ και τώρα διαζύγιο από την παπαδιά μόλις αποκαλύφθηκε το “κόλλημά” της

Σοκαρισμένοι όλοι με την απόφαση του ιερέα.

Ειδικότερα, σοκαρισμένοι είναι τα παιδιά του, οι συγγενείς και η τοπική κοινωνία, σε χωριό του Πύργου Ηλείας, λόγω της απόφασης 57χρονου Ιερέα να δώσει τέλος στον γάμο του με 50χρονη Πρεσβυτέρα, επειδή είναι εθισμένη με τα ταρώ και την μελλοντολογία.

Όπως υπογράμμισε ο 16χρονος γιος τους, μιλώντας στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν άρχισε η μητέρα του και παπαδιά να συναναστρέφεται μια συγκεκριμένη γυναίκα του χωριού, που έριχνε χαρτιά, έλεγε πως ήταν μελλοντολόγος και ασχολείται με την Κηρομαντεία.

Ο Ιερέας από την Ηλεία, ζητά διαζύγιο από την παπαδιά, εξαιτίας του εθισμού της με τα ταρώ και τη μελλοντολογία.

Ο ιερέας προσπάθησε να αποτρέψει την παπαδιά

Ο παπάς προσπάθησε να αποτρέψει την Πρεσβυτέρα από αυτή την ενασχόληση, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα, με συνέπεια να φύγει από το σπίτι τους και να ανακοινώνει πως θέλει διαζύγιο, παρόλο που κάτι τέτοιο για Ιερέα είναι πρωτοφανές.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button