ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν έμαθε ότι τα 3 αδέρφια της θα πέθαιναν, έκανε κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τα κότσια να κάνουν…

 

 

Αυτά τα 3 αδέρφια, ο John, ο Will και ο Matthew, διαγνώστηκαν με μια σπάνια μορφή καρκίνου των λεμφαδένων. Ούτε 6 χρονών δεν ήταν όταν εμφάνισαν τα πρώτα συμπτώματα του Λεμφώματος Burkitt.

Αν και συνήθως δεν είναι κληρονομικό, οι εξετάσεις έδειξαν ότι και οι 3 ήταν θετικοί σε μια γενετική διαταραχή του ανοσοποιητικού τους συστήματος, ονόματι XLP.

Η μητέρα τους, Christy Jenkins, έπρεπε να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ίσως έχανε τα τρία της παιδιά, εάν δε βρισκόταν κάποιος συμβατός δότης νωτιαίου μυελού. Ύστερα από μακρά αναζήτηση σε οικογένεια, γνωστούς και φίλους, η μεγαλύτερη αδερφή τους, Julia, ήταν η μόνη που ήταν 100% συμβατή. Όχι όμως και για τον Will, για τον οποίο όμως ευτυχώς βρέθηκε ένα ξένος πρόθυμος να γίνει δότης.

 

 

 

 

πηγη http://fanpage.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button