ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαχαίρωσε τη μάνα και την αδελφή του και… ξάπλωσε

Μαχαίρωσε τη μάνα και την αδελφή του και… ξάπλωσε

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο
Γιος φέρεται να μαχαίρωσε πολλές φορές τη μητέρα και την αδερφή του μέσα στο σπίτι τους, σε συνοικία του Ηρακλείου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το κακό δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού της χτύπησε πολλές φορές, στη συνέχεια πήγε και… ξάπλωσε!

Η μητέρα φέρεται να ήταν αυτή που προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τις γυναίκες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες είναι σοβαρά τραυματισμένες, με τη μητέρα -περίπου 80 ετών- να εισάγεται άμεσα στο χειρουργείο καθώς φέρει μαχαιριές ακόμα και στο κεφάλι και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσμη.

Πολλές μαχαιριές φέρεται να έχει και η 50χρονη αδερφή του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο.

Όπως όλα δείχνουν ο γιος φέρεται να μαχαίρωσε πολλές φορές μητέρα και αδερφή. Η μητέρα έχει ήδη εισαχθεί στο χειρουργείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα σε γειτονιά του Ηρακλείου.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές των δύο γυναικών ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας τις βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button