ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: «Υπόγραψε ό,τι να ‘ναι»!

2446

 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να σταματήσει το όποιο τακτικίστικο παιχνίδι και να φέρει συμφωνία στη Βουλή, αλλά και προς τους Ευρωπαίους ότι πρέπει να κάνουν μία καλή προσφορά που να μπορεί ο πρωθυπουργός να αποδεχθεί.

Ο προσωρινός πρόεδρος της Ν.Δ. είχε στο περιθώριο της Συνοδου του ΕΛΚ συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και στις δηλώσεις του τόνισε ότι όπως και στην Ελλάδα έτσι και στην Ευρώπη η ΝΔ κάνει το εθνικό της καθήκον.

Ο ίδιος σημείωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση εδώ και πολύ καιρό “προσπαθεί να πείσει τους Ευρωπαίους οτι πρέπει να υπάρξει μια καλή συμφωνία, που μπορεί και πρέπει ο πρωθυπουργός να αποδεχθεί και το Εθνικό Κοινοβούλιο να την ψηφίσει, ώστε η Ελλάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στο ευρώ.”

“Δυστυχώς, πέρασαν έξι μήνες, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε πάρα πολύ δύσκολο σημείο. Είναι οριακά και σήμερα ίσως παίζονται όλα. Καλώ τον πρωθυπουργό, ή μάλλον του κάνω έκκληση, να σταματήσει πια το όποιο τακτικίστικο παιχνίδι, να συμφωνήσει με τους εταίρους και να φέρει τη συμφωνία στο Εθνικό Κοινοβούλιο, ώστε η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες, να ζήσουν τα επόμενα χρόνια μέσα στην Ευρώπη», πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Πηγή: Koutipandoras

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button