ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό το κορίτσι Γεννήθηκε διαφορετικό .. αυτό που έκανε μετά από χειρουργική επέμβαση..θα σας εντυπωσιάσει !!!

 

Αυτό το κορίτσι Γεννήθηκε διαφορετικό .. αυτό που έκανε μετά από χειρουργική επέμβαση..θα σας εντυπωσιάσει !!!
Αυτό το γλυκύτατο κοριτσάκι μπορεί να γεννήθηκε διαφορετικό, όμως απέδειξε πως έχει μεγάλη καρδία και σοφία ταυτόχρονα παρά τα δώδεκα χρόνια της.
Η Cassidy Huff γεννήθηκε μ ένα σπάνιο σύνδρομο νανισμού και χρειάζεται άμεση επέμβαση στη σπονδυλική της στήλη. Έχει ήδη κάνει 33,απίστευτό ;
Αφού νίκησε τις προκλήσεις της ζωής, πήρε την απίστευτη απόφαση να βοηθήσει τους άλλους!
Την περίοδο της αποθεραπείας της μετά το τελευταίο χειρουργείο, ξεκίνησε να βοηθάει μαθητές με αναπηρία , με προβλήματα ομιλίας και επικοινωνίας στο σχολείο της.

 Έτσι, οργάνωσε ένα διαδικτυακό έρανο και με χρήματα που εξασφάλισε η ίδια σε δυο μήνες, εξέπληξε την τάξη της, παρουσιάζοντας οκτώ iPad με ειδικό λογισμικό που θα τους βοηθούσε να επικοινωνήσουν με τους άλλους.

Η Amy Moore,μια ειδική καθηγήτρια εκπαίδευσης είπε:
¨Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα παιδί του Δημοτικού θα είχε την συμπόνια που έχει η Cassidy και ότι θα καταλάβει τις ανάγκες που έχουν αυτά τα παιδία…¨,
¨Είναι εξαιρετικό να ξέρεις ότι αυτά τα παιδία τα έχουν την δική τους φωνή, αντί να στηρίζονται σε μας να προσπαθούμε να καταλάβουμε τις ανάγκες τους…¨.
¨Η νέα τεχνολογία θα βελτιώσει την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών.¨
Μόλις εκπλήρωσε το καθήκον της η Cassidy δήλωσε πως η δουλεία της είναι να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους, αντί να εστιάζει στον εαυτό της.
Πόσο υπέροχος θα ήταν ο κόσμος, αν όλοι μοιραζόμασταν τον ίδιο τρόπο ζωής με την Cassidy!
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως κάποιος κάπου έχει ένα μεγαλύτερο και δυσκολότερο πρόβλημα από μας. Με την σκέψη των λιγότερο προνομιούχων από μας, βάζοντας άλλους πρώτα και προσεύχονται για τους υπόλοιπους, τους βοηθάμε όπως θα ήθελε κ ο Χριστός. Επιπλέον μας βοηθάει να είμαστε ευγνώμων για αυτά που έχουμε.
Η Cassidy μας διδάσκει να ανοίγουμε την καρδία μας.
Δύναμη και μάθημα ζωής!!!

ΠΗΓΗ : http://periergaa.blogspot.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button