ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Βακουφτσής

“Έφυγε” απο τη ζωή ένας μαχητής της δικηγορίας. Ένας λειτουργός της Θέμιδος που σκοπό και στόχο ζωής είχε βάλει να βοηθά τον θεσμό της δικαιοσύνης και αυτός ν΄αποδίδεται… σωστά και όχι να γεμίζει τις τσέπες του με ευρώ.

Ο Σπύρος Βακουφτσής έφυγε χθες απο την ζωή μετά απο μάχη με μια σειρά απο προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και τον υποχρέωσαν να απέχει απο τις αίθουσες και τ΄ακροατήρια.

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω πρίν απο περίπου 20 χρόνια στο πλαίσιο ρεπορτάζ. Κηδεύεται σήμερα στις 15.00 απο τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Πένθος στον Ελληνικό στρατό – Νεκρός ανθυπολοχαγός στον Έβρο. Τον πρόδωσε η καρδιά του

Θρήνος στο Διδυμότειχο για τον αιφνίδιο θάνατο 49χρονου στρατιωτικού χθες Δευτέρα το πρωί, που υπηρετούσε στην 50η Ταξιαρχία και συγκεκριμένα στη Μονάδα Πυροβολικού, στο Κουφόβουνο.

Πρόκειται για ανθυπολοχαγό που έμενε στο Διδυμότειχο και κατάγεται από το χωριό Θυρέα, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν σε διαδικασία συνταξιοδότησης από τις ένοπλες δυνάμεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς, έφυγε ξαφνικά και πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγο, τα παιδιά και όλη την οικογένειά του, αλλά και τους συγχωριανούς, τους συναδέλφους, φίλους και γνωστούς. Ο θάνατός του, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button