ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηλικιωμένος κέρασε όλο το καφενείο, πήγε σπίτι του και αυτοκτόνησε

Κέρασε όλο το καφενείο πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, 90ετών, που διέμενε στο Παλαιοχώρι Δωριέων στην Φθιώτιδα, αυτοκτόνησε  (07.10.2022) εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr που επικαλείται μαρτυρίες συγχωριανών του ηλικιωμένου από χωριό της Φθιώτιδας, το ίδιο πρωί, ο άνδρας είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά!

Πριν προλάβουν οι φίλοι του να ελέγξουν αν μιλούσε σοβαρά, ο ηλικιωμένος – μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του – αυτοκτόνησε με το κυνηγετικό όπλο του. Ο 90χρονος φαίνεται όμως ότι είχε πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς είχε ειδοποιήσει και κάποιους συγγενείς, καλώντας τους, επίσης, στην κηδεία του.

Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ο 90χρονος πήγε σπίτι όπου ζούσε μόνος του, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και αυτοκτόνησε, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας, που διερευνά την υπόθεση.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button