ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό είναι το κοριτσάκι που χάθηκε Πενθούν τα Τρίκαλα για τον χαμό της 14χρονης μαθήτριας

Θρήνος για την 14χρονη Εργκίτα Aλίλη, μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου Οιχαλίας, η οποία αν και το πάλεψε με θάρρος, δεν κατόρθωσε να βγει νικήτρια από καρδιολογικό πρόβλημα που παρουσίασε προ ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη χαμογελαστή κοπέλα, αλβανικής καταγωγής, αφού αισθάνθηκε δυσφορία μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Τρίκαλων όπου διαγνώστηκε με καρδιολογικό πρόβλημα και έπειτα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ και λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Το γεγονός βύθισε στο πένθος την Οιχαλία καθώς τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της ζούσαν μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια όπου εργαζόταν με τον πρωτογενή τομέα ενώ ήταν ιδιαίτερα γνωστοί στην κοινωνία του χωριού μας.

Η Εργκίτα όσοι την ήξεραν ήταν ένα αγαπητό δραστήριο κορίτσι, πάντα πρόθυμη να βοηθήσει ενώ το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη της. Δυστυχώς η σημερινή μέρα έμελλε να είναι και η τελευταία της.

Πληροφορίες από το oichalialive. nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button