ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοιμήθηκε ο «σύγχρονος Ιώβ» Νεκτάριος Τοπαρλάκης

Γράφει ο π. Αντώνιος Χρήστου
Σας ενημερώνω ότι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου το βράδυ έπειτα από… μακρόχρονη παραμονή στο Ασκληπειό Βούλας και ιώβεια υπομονή, κοιμήθηκε ο μακαριστός πλέον φίλος μας Νεκτάριος Τοπαρλάκης.

 

Αφού ξεπεράστηκαν όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα η εξόδιος ακολουθία του Νεκτάριου θα τελεστεί πρώτα ο Θεός αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στις 12:30 στον Κοιμητήριο της Βούλας. Η ώρα δεν είναι καθόλου βολική, αλλά ο Νεκτάριος μας, όπως μια ζωή μέσα στις δυσκολίες έζησε και πάλεψε έτσι και πρόκειται να αποχαιρετήσει αυτόν τον κόσμο.

Το νεκροταφείο είναι λίγο πιο πάνω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος.
Θα προσφερθεί καφές μετά το πέρας της ακολουθίας σε ένα χώρο λίγο πιο κάτω.

Αντί στεφάνων οι εθελοντές του συλλόγου του κ. Νικολαϊδη -που φρόντιζαν το Νεκτάριο μέχρι την τελευταία του στιγμή και ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τα της ταφής του- επιθυμούν τη συγκέντρωση χρημάτων για την διεξαγωγή μιας εκδρομής στους λοιπούς “συνομηλίκους συναγωνιστές του Νεκτάριου από το ΠΙΚΠΑ Βούλας”, στη μνήμη του Νεκτάριου.

Εύχομαι ολόψυχα, ο Νεκτάριος ευρισκόμενος πλέον στην αγκαλιά του Ουράνιου Πατέρα μας, να μας μνημονεύει όλους εμάς, που τον αγαπήσαμε έστω και λίγο όσο ήταν κοντά μας.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button