ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός είναι ο Στράτος Μπαχατούρης που βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Λάρισας

Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη για ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Λάρισα που όμως έμελλε να είναι το τελευταίο του.

Ο λόγος για τον Στράτο Μπαχατούρη, 45 ετών, που χθες το μεσημέρι βρέθηκε νεκρός μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της Λάρισας.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr ο άτυχος άντρας ήταν αντιπρόσωπος εταιρείας και είχε έρθει στη Θεσσαλική πρωτεύουσα για δουλειές.

Από παθολογικά αίτια όμως – όπως όλα δείχνουν – εξέπνευσε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε μισθώσει για την παραμονή του στη Λάρισα. Υπάλληλοι του ξενοδοχείου έσπευσαν στο δωμάτιο καθώς δεν είχε αποχωρήσει στον καθορισμένο χρόνο από το δωμάτιο, αλλά τον βρήκαν νεκρό.

Για την εξακρίβωση των αιτίων του θανάτου του παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

ΣΟΚ στο Μπάσκετ – Κλινικά νεκρός ο Στέφαν Γέλοβατς!

 

Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για τον “ψηλό” της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πώς τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του άσου της «Ένωσης» παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν στο ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, κάνουν λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Πλέον η οικογένειά του ελπίζει σε ένα θαύμα, ώστε ο Στέφαν να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button