ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠΑΤΜΟΣ: Την Παναγία της Εξώσκαλας διέρρηξαν και πήραν την εικόνα της

Την εκκλησία της Παναγίας Εξώσκαλας που είναι δυσιπόστατη διέρρηξαν άγνωστοι και αφαίρεσαν την εικόνα της. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί όταν πήγαν από την οικογένεια Πούλου να θυμιάσουν. Οι διαρρήκτες έσπασαν το τζάμι του παράθυρου και μπήκαν μέσα στην εκκλησία.

Την εικόνα που είναι μεγάλη και βαρειά , αφαίρεσαν ολόκληρη από το τέμπλο της. Κλήθηκε αμέσως η αστυνομία και τελικά από έρευνα που έγινε στον γύρω χώρο βρέθηκε η εικόνα πεταμένη στον Περδικάρη , με σπασμένο το τζάμι. Από την εικόνα είχαν αφαιρεθεί τα χρυσά τάματα. Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι διαρρήκτες έβγαλαν και την εικόνα του Ταξιάρχη, αλλά την άφησαν στο ιερό του ναού. Η αστυνομία κάνει έρευνα και προανάκριση για την ανεύρεση του ή των διαρρηκτών.

 

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button