ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγία Πελαγία: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που εντοπίζεται η σορός της άτυχης μητέρας – Νέα ξεσπάσματα

Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η στιγμή που οι διασώστες εντοπίζουν τη σορό της 48χρονης μητέρας δύο παιδιών. Ο σύζυγος και το ένα από τα παιδιά της, παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής τα όσα συμβαίνουν στην Αγία Πελαγία…

Όλοι στην Αγία Πελαγία προσεύχονταν για ένα θαύμα. Οι φόβοι όμως επιβεβαιώθηκαν λίγο μετά τις 09.00 όταν ο χειριστής drone είδε τη σορό της άτυχης γυναίκας και ειδοποίησε τους διασώστες. Οι στιγμές και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν δραματικές. Λίγα μόνο μέτρα από τον σύζυγο και την κόρη της 48χρονης, οι Πυροσβέστες ξεκίνησαν για το σημείο.

Στη θάλασσα κάποια στιγμή βούτηξε και ο άντρας της αδικοχαμένης Ευγενίας Σηφάκη, που ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά. Η γυναίκα που τον έκανε πατέρα πέθανε, επειδή έτυχε να βρίσκεται σε αυτοκίνητο την ώρα της θεομηνίας. Εγκλωβίστηκε και όταν άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσει, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsit.gr, σε βίντεο ντοκουμέντο του Mega βλέπουμε τη στιγμή που οι διασώστες εντοπίζουν τη σορό της 48χρονης. Στο σημείο σπεύδουν δύο φουσκωτά σκάφη και με προσεκτικές κινήσεις ξεκινάει η ανάσυρσή της. Η θάλασσα είναι καφέ από τη λάσπη και στην επιφάνεια διακρίνονται ξύλα, πέτρες αλλά και εξαρτήματα από αυτοκίνητα. Οι στιγμές είναι δύσκολες για όλους και πάνω απ’ όλα για τον σύζυγο και το παιδί της 48χρονης.

«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της αδικοχαμένης 48χρονης.

Η Ευγενία Σηφάκη Κυρίλοβα θα κηδευτεί στο Γάζι. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι στις 3:30 το απόγευμα της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου.

Οργισμένα ξεσπάσματα με την καταστροφή
Δρόμοι ανοιγμένοι στα δύο, αυτοκίνητα να έχουν παρασυρθεί πάνω σε όγκους λάσπης ή το ένα πάνω στο άλλο, σπίτια και καταστήματα θαμμένα κάτω από τις λάσπες. Οι εικόνες που έρχονται από την Κρήτη μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας είναι ασύλληπτες. Ιδιοκτήτες καταστημάτων ξεσπούν και ζητούν να αποζημιωθούν. Όπως λένε οι κόποι ενός ολόκληρου καλοκαιριού όχι μόνο θα πάνε χαμένοι αλλά χωρίς βοήθεια δεν θα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα.

Σύμφωνα με τις αρχές στην Κρήτη την επιχορήγηση δικαιούνται βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εμπορικά καταστήματα, αγροτικές εκμεταλλεύσεις, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς, επιχειρήσεις που ασκούν νόμιμη οικονομική δραστηριότητα, ανεξάρτητα από τη μορφή τους, συμπεριλαμβανομένων και των ατομικών επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών και των κοινωνιών αστικού και κληρονομικού δικαίου, καθώς και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, μεταποίηση ή εμπορία προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας.

Οπως έγινε γνωστό η επιχορήγηση καλύπτει υλικές ζημιές που προκλήθηκαν εξοπλισμό, πρώτες ύλες, εμπορεύματα, φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης, καθώς και αυτοκίνητα επαγγελματικής χρήσης, μέσα παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου και του εγγείου κεφαλαίου και αποθηκευμένα προϊόντα.

Η καταστροφή στην περιοχή αποτυπώνεται πλήρως και από τις εικόνες drone ένα 24ωρο μετά τη θεομηνία που χτύπησε την Αγία Πελαγία…

πηγη hairt.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button