ΘΑΥΜΑΤΑ

«Παντρεύτηκα» το άσθμα αλλά ο Άγιος Λουκάς μου έδειξε αγάπη (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ).

Η φίλη της σελίδας μας, η κυρία Σταυρούλα μας έγραψε για το θαύμα που έζησε.

Πριν 8 χρόνια προσκύνησα τα Άγια λείψανα του Αγίου Λουκά, που είχε έρθει σε μια ενορία στη κυψέλη. Ήμουν στα άτομα με Χ.Α.Π(χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια) και είχα πάθει 2 κρίσεις σε διάστημα ενός χειμώνα.

Η πνευμονολόγος στο Ευγενίδειο μου είχε τονίσει ότι «παντρεύτηκα» το άσθμα και ότι για την υπόλοιπη ζωή μου θα ταλαιπωρούμαι. Εκείνη την μέρα ήμουν ήδη σε θεραπεία με κορτιζόνη και ο κουνιάδος μου μας πληροφόρησε ότι έχουν έρθει τα λείψανα ενός Αγίου γιατρού από την Ρωσία και αν θέλαμε να πάμε.

Φυσικά και ήμουν δεκτική όπως και πήγαμε με τον άνδρα μου. Ακούσαμε τον ιερέα που μίλησε για την ζωή του Αγίου και έπειτα προσκυνήσαμε. Εκτοτε σας πληροφορώ ότι το άσθμα με έχει ξεχάσει! Δεν έχω πάθει ξανά κρίση τόσα χρόνια, και δεν ένιωσα δύσποια από τότε παρότι έχω κρυολογήσει μέσα σε αυτό το διάστημα. Εχω πιστεί ότι ο Άγιος με βοήθησε και τον παρακαλώ να χαρίζει υγεία σε μένα και στην οικογενειά μου. Άλλωστε και που ζω τώρα στα 50 μου το θεωρώ θαύμα και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη.

κ.Σταυρούλα σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες με εμάς και τους αναγνώστες μας την προσωπική σου εμπειρία.

Με εκτίμηση οι ομάδα του Εikonografies.gr

ΠΗΓΗ eikonografies.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button