ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην κηδεία της Μέγκυς Μοσχονά – Η Καλομοίρα, θα ειναι η μάνα για τα αδέλφια της!

Θρήνος στην κηδεία της Μέγκυς Μοσχονά – Η Καλομοίρα, θα ειναι η μάνα για τα αδέλφια της!

Τι σημασία έχει πως έγινε; Αν έπεσε, αν θόλωσε το μυαλό της, αν ήταν στενοχωρημένη, αν ήταν θυμωμένη, αν της έφυγε το αυτοκίνητο. Εχουν καμιά σημασία πλέον όλα αυτά;

Σενάρια για… να συμπληρωθεί η προβλεπόμενη από το νόμο έκθεση της Αστυνομίας. Σημασία έχει ότι τέσσερις ψυχούλες, η Καλομοίρα, ο Σπύρος, η Αγλαϊα και η Ελένη έχασαν τη μαμά τους.

Και ο Αλέκος, ο αγαπημένος της άνδρας που την ακολούθησε … με τόση αγωνία και τόση αγάπη… θα πρέπει να βρει το κουράγιο να γίνει πατέρας και μάνα.

“Η Καλομοίρα θα ναι η μαμά των παιδιών. Είναι 12. Την είχε κάνει στα 18 της η Μέγκι” μας είπε συγγενικό πρόσωπο.

Στην κηδεία στην Αγία Παρασκευή στο Μιντιλόγλι, ακόμη και οι πιο σκληροί λύγιζαν. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως αυτό το κορίτσι, στα 30 του χρόνια, με μία τέτοια οικογένεια έχασε την ζωή της. Σε εκείνον τον γκρεμό στον Κάλανο.

Στο σημείο που πάντα της άρεσε. Τραγική φιγούρα στην κηδεία ο Αλέκος. Εχασε την αγάπη του και το στήριγμά του. Αλλά και τα παιδιά.

Και οι γονείς και οι άλλοι συγγενείς και φίλοι. Πως να τον παρηγορήσουν τον Αλέκο; Πως να αγκαλιάσουν την Καλομοίρα και τα άλλα παιδιά; Τι να τους πουν. Καλό ταξίδι Μέγκι. Και είναι βέβαιο πως ο Αλέκος θα σταθεί γίγαντας για τα παιδιά σας.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button