ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Εκπλήσσει και πάλι η Θεία Πρόνοια και φανερώνεται για άλλη μια φορά το πόσο δυνατή είναι η προσευχή του Γέροντα για την Ελλάδα μας που τόσο αγαπούσε, αφού τα έφερε έτσι ο Θεός τα πράγματα, ώστε η
φοβερή και τρομερή, η Τελική Διπλή Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα να γίνει την Κυριακή 12 Ιουλίου, ανήμερα δηλαδή της Εορτής του Αγίου Παϊσίου!
Και μάλιστα φέτος, θα είναι η πρώτη φορά που θα εορταστεί ως επίσημος Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας!

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Πριν λίγο, μέσα σε ένα δραματικό παρασκήνιο, δόθηκε το τελευταίο και οριστικό Τελεσίγραφο των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα, που με δυο λόγια λέει πως είτε θα προτείνουμε άμεσα, σκληρά και αμετακίνητα μέτρα ως την Πέμπτη, είτε την Κυριακή δύο Σύνοδοι Κορυφήςμία των Ηγετών της Ευρωζώνης των άλλων 18 και μία των Ηγετών όλων των 28 Μελών της Ε.Ε., θα μας αποβάλουν όχι μόνο από το Ευρώ, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ρίχνοντάς μας μερικούς τόνους Ανθρωπιστικής Βοήθειας!
Μάλιστα οι Εταίροι έφτασαν στο σημείο να επιδείξουν στον Τσίπρα Φάκελο Σχεδίου Εξόδου της Ελλάδας, με καταγεγραμμένα όλα τα μέτρα που θα παρθούν για την αντιμετώπιση της!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ

Την Κυριακή λοιπόν 12 Ιουλίου 2015 μ.Χ., τελειώνουν όλα, μια για πάντα για την Ελλάδα! Είτε με νέο μακροχρόνιο 3ο Μνημόνιο με επώδυνα μέτρα και λιτότητα, είτε με τραγική χρεοκοπία και πτώχευση, που θα μας γυρίσει σε συνθήκες πείνας και τρίτου κόσμου…

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ Η ΕΣΧΑΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ, ο οποίος σε μια στιγμή που ήταν άρρωστος εκεί στη Σουρωτήπετάχτηκε ξαφνικά από το κρεβάτι του και χοροπηδούσε σαν μικρό παιδί από τη χαρά του φωνάζοντας ότι η Παναγιά έκανε το θαύμα της και απέτρεψε ένα πολύ μεγάλο κακό που θα ερχόταν στην Ελλάδα!
Συνδιάστε το προηγούμενο με αυτό εδώ το νεότερο όραμα, που ίσως να σχετίζονται μεταξύ τους, αλλά και με την Κυριακή 12 Ιουλίου
Ενώ από το βράδυ του Σαββάτου ως το ξημέρωμα, αναμένονται πλήθη προσκυνητών όπως κάθε χρόνο στην καθιερωμένη Αγρυπνία στον Τάφο του Γέροντα στη Σουρωτή….
Προσευχόμενοι όλοι στον Χριστό και την Παναγιά για την Ελλάδα μας, δια πρεσβειών του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη…

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Ταινία για τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο
΄ 
Οι Προφητείες του Γέροντα για τα επερχόμενα
Το απολυτίκιο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button