ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρηνεί το Ηράκλειο για τον χαμό του 8χρονου: «Θέλω το καλύτερο παιδικό κοστούμι για κηδεία»

Θρηνεί το Ηράκλειο για τον χαμό του 8χρονου: «Θέλω το καλύτερο παιδικό κοστούμι για κηδεία»

Σοκαρισμένο παραμένει το Ηράκλειο από την τραγική είδηση του θανάτου του 8χρονου αγοριού που άφησε την τελευταία του πνοή όταν σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άτυχο αγοράκι από το Ηράκλειο αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που προφανώς επιβάρυναν την κατάστασή του.

Η οικογένεια του οκτάχρονου που είναι συγκλονισμένη έχει άλλο ένα παιδί 4 ετών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το τραγικό συμβάν η αδελφή της μητέρας μετέβη σε κατάστημα με παιδικά ρούχα, ζητώντας να πάρει το καλύτερο παιδικό κοστούμι.

Η πωλήτρια αυθόρμητα ρώτησε αν πρόκειται για βάπτιση με την θεία του παιδιού να απαντάει: “Όχι, για κηδεία…”.

Οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους γιατρούς και τους διασώστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως το μικρό παιδί δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στα ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, “οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν, όμως δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν”.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

πηγη: newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button