ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηγουμενίτσα: Ανήλικος πρόσφυγας βρέθηκε νεκρός σε φορτηγό – Πέθανε από τη ζέστη

Ο οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα

Νεκρός μέσα σε καρότσα φορτηγού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρέθηκε ένας 15χρονος πρόσφυγας. Η σορός του παιδιού εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης (05/07) κατά τη διάρκεια ελέγχου του Λιμεναρχείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος πρόσφυγας, περίπου 15 ετών, βρέθηκε μετά από την ένδειξη του μηχανήματος x-ray για την ύπαρξη ατόμου στην καρότσα του φορτηγού. Το όχημα, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μετέφερε ποδήλατα και είχε χάσει το δρομολόγιο της Τρίτης για Ιταλία.

Δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το ανήλικο παιδί στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Όπως φαίνεται, ο 15χρονος κατάφερε το βράδυ να εισχωρήσει στο φορτίο και δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού.

Ο οδηγός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Thespro.gr, την ανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

πηγη in.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button