ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόμβα από Τσούκαλη – Τι περιμένει από το CD που παρέδωσε στην Αστυνομία;

 

Κατά προτεραιότητα αναλύεται σήμερα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας το…
CD που παρέδωσε στις αρχές ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Τσούκαλης.

Τα αποτελέσματα θα σταλούν στη συνέχεια στην Αστυνομική Διεύθυνση των Ιωαννίνων.

Ο κ. Τσούκαλης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έλαβε από πρώην εργαζόμενο της Γαλακτοκομικής Σχολής. Μιλώντας ο ίδιος το πρωί σε εκπομπή του Mega, είπε ότι παρέδωσε ένα στοιχείο που πιστεύει ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ τις αρχές, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του CD. Ανέφερε μόνο ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί αυτό το στοιχείο υπήρχε μια κινητοποίηση 10 ημερών και ότι χθες το πρωί ενημέρωσε σχετικά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και και την αστυνομική διεύθυνση.

“Πιστεύω ότι πολλά θα έρθουν στο φως. Γιατί αυτό το παιδί εγώ επιμένω ότι έφυγε άδικα, αυτό το παιδί ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα”, τόνισε και πρόσθεσε ότι “ο Βαγγέλης ήταν ένα πολύ συγκροτημένο παιδί από μια συγκροτημένη και άριστη οικογένεια, ένα παιδί που κάτι το οδήγησε αυτό το διάβημα”.
Απηύθυνε για μια ακόμη φορά έκκληση σε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν και εκτίμησε ότι μπορούν να συγκεντρωθούν και άλλα στοιχεία για την υπόθεση.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button