ΔΙΑΦΟΡΑ

Κορονοϊός: Νεκρή γυναίκα 41 ετών σε χωριό της Καστοριάς – Πέθανε αβοήθητη στο σπίτι της

Κορονοϊός: Νεκρή γυναίκα 41 ετών σε χωριό της Καστοριάς – Πέθανε αβοήθητη στο σπίτι της

Κορονοϊός: Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα 41 ετών, μητέρα 3 παιδιών, άφησε την τελευταία της πνοή πριν από μερικές μέρες στο σπίτι της, σε έναν απομακρυσμένο οικισμό της Καστοριάς.

Η γυναίκα φέρεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, που συνδέεται με το αναπνευστικό, είχε παρουσιάσει συμπτώματα σχετικό με τον ιο και συγκεκριμένα πυρετό.

Η γυναίκα φέρεται να επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε τη σύσταση να παραμείνει σπίτι της απομονωμένη.

Ωστόσο, στην πορεία παρουσίασε επιδείνωση της υγειας της, κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά συμφωνα με πληροφορίες έως ότου να φθάσει στο σημείο η γυναίκα εξέπνευσε.

Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή ελήφθη και δείγμα, το οποίο σήμερα βγήκε θετικό στον κορονοϊο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββοπουλος μιλώντας στο News4Health, απηύθυνε έκκληση για στήριξη του νοσοκομειου της περιοχής στο οποίο νοσηλεύονται 12 ασθενεις με κορονοιο, ενώ αλλά 14 άτομα, σε πιο σοβαρή κατάσταση νοσηλευονται σε αλλά νοσοκομεία, κυρίως της Θεσσαλονίκης.

Ο νόμος των 42 χιλιάδων κατοίκων έχει επιβεβαιωμένα 27 κρούσματα και ο φόβος για περαιτέρω διασπορά είναι μεγάλος..

dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button