ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλιβερές εικόνες από την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – Κανένας συγγενής δεν ενδιαφέρθηκε για τα οστά του

Ξέσπασε η Μαρία Μπάρκουλη για την αδιαφορία!

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του αείμνηστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο, πραγματοποιήθηκε η εκταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο σπουδαίος κωμικός, που μας πρόσφερε άφθονο γέλιο μέσα από τις ταινίες του άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Απριλίου του 2017, σε ηλικία 66 ετών, έχοντας χάσει τη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

 

Ο χαμός του προκάλεσε θρήνο στην κοινωνία, ενώ η κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη. Πέντε χρόνια μετά, φαίνεται ότι κανείς δεν θυμήθηκε ούτε ενδιαφέρθηκε για τα οστά του Στάθη Ψάλτη, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στη σελίδα «Μένουμε Ζωγράφου».

 

 

Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν» έγραφε η ανάρτηση που συνοδευόταν από φωτογραφίες με τον σπασμένο τάφο του ηθοποιού.

 

 

Την ανάρτηση αναδημοσίευσε η Μαρία Μπάρκουλη σχολιάζοντας ότι η ίδια είχε επικοινωνήσει με τον Δήμο: «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος» έγραψε.

 

 

Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία αναφέρει ότι ο Δήμος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό: «Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει» έγραψε.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη Γιάννης Ρώτας βρίσκεται σε γηροκομείο με την κατάσταση της υγείας του να είναι επιβαρυμένη.  Ο ηθοποιός είχε αποκτήσει μια κόρη, την Μαρία Ψάλτη, από τον γάμο του με την Κάτια Κυβέλου. «Οτιδήποτε μου συνέβαινε τον έπαιρνα τηλέφωνο. Ακόμα και τώρα το χέρι μου πηγαίνει στο νούμερο τηλεφώνου που είχε και προσπαθώ να του τηλεφωνήσω. Και μετά συνειδητοποιώ και λέω «Μαρία, τι κάνεις; Ο μπαμπάς έχει πεθάνει». Είναι τρομακτική η έλλειψη της απώλειάς του. Ο πατέρας μου ζει μέσα μου, αλλά η θέση δίπλα μου θα είναι πάντα άδεια» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξη της στην Εspresso πριν από έναν χρόνο.

πηγη  newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button