ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέφος βρέθηκε ΝΕΚΡΟ σε βάλτο και η μητέρα του…

 

Κρυμμένο στους θάμνους ενός βάλτου βρήκε η αστυνομία το πτώμα ενός νεογέννητου μωρού στην Καλιφόρνια, το οποίο είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του.

Η 23χρονη μητέρα εντοπίστηκε νωρίτερα στην άλλη πλευρά του βάλτου και ισχυρίστηκε ότι τους είχαν απαγάγει.

Η Σαμάνθα Γκριν και το 20 ημερών μωρό της είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι από τη Δευτέρα. Το βράδυ της επομένης, ωστόσο, η μητέρα φαίνεται πως τηλεφώνησε στην αστυνομία πανικόβλητη και ζητώντας βοήθεια. Όταν την εντόπισαν οι αστυνομικοί, ισχυρίστηκε ότι την είχαν απαγάγει με το μωρό της στην πόλη και δεν γνώριζε πως βρέθηκε δίπλα στο βάλτο.

«Είχε άσχημες μελανιές. Δεν φορούσε παπούτσια. Φαινόταν σαν να την είχαν αφήσει εκεί γιατί νόμιζαν ότι είναι νεκρή», δήλωσε ο αστυνόμος που τη βρήκε. Του είπε πως γνώριζε ότι το μωρό της ήταν νεκρό, έχοντας ξεπαγιάσει μέχρι θανάτου, και παρόλο που δεν ήξερε την ακριβή τοποθεσία, είπε πως βρισκόταν κάπου στο βάλτο.

Η αστυνομία πραγματοποίησε ολονύκτια έρευνα και εντόπισε το πτώμα του άτυχου μωρού το επόμενο πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν πρόκειται για δολοφονία, ωστόσο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, όπως και οι ισχυρισμοί της μητέρας για απαγωγή.

madata.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button