ΔΙΑΦΟΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι άνοιξαν πυρ με τανκ σε οίκο ευγηρίας – 56 ηλικιωμένοι νεκροί, λέει το Κίεβο

Οι 15 που επέζησαν απήχθησαν από τους Ρώσους και μεταφέρθηκαν στην κατεχόμενη περιοχή Σβάτονε

Εν ψυχρώ εκτέλεση 56 ανθρώπων κατήγγειλε την Κυριακή το Κίεβο, ανακοινώνοντας ότι ρωσικά στρατεύματα άνοιξαν πυρ σε γηροκομείο στην ανατολική πόλη Κρεμίννα.

Η ουκρανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι «οι κατακτητές πυροβόλησαν το κτίριο με τανκ στην περιοχή του Λουχάνσκ «κυνικά και εσκεμμένα».

Η ουκρανική Κρατική Υπηρεσία Ειδικών Επικοινωνιών ανακοίνωσε ότι υπήρχαν 15 επιζώντες, οι οποίοι «απήχθησαν από τους κατακτητές και μεταφέρθηκαν στα κατεχόμενα στο Σβάτονε (περιοχή Λουχάνσκ) στο περιφερειακό γηριατρικό οικοτροφείο».
Για σφοδρές επιθέσεις κατά Ουκρανών αμάχων, με τεράστιες απώλειες, κατηγορεί το Λονδίνο τη Μόσχα. Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας γνωστοποίησε ότι οι ρωσικές δυνάμεις βομβαρδίζουν τις ουκρανικές πόλεις αδιακρίτως, καθώς η προέλασή τους έχει ουσιαστικά παραμείνει στάσιμη στις ανατολικές περιοχές.
πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button