ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Τάσος Αρνιακός έκανε την πρόγνωση που φοβόμασταν – Άσχημα νέα για τον καιρό που έρχεται

Η πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Ο Τάσος Αρνιακός επιβεβαίωσε τις προβλέψεις για νέες βροχοπτώσεις στην Ελλάδα από την Παρασκευή (15/9), καθώς ο καλός καιρός που θα υφίσταται ως και την Πέμπτη χαλάει.

Συγκεκριμένες ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 έκανε λόγω για αστάθεια που είναι φυσιολογική για την φθινοπωρινή εποχή που πλέον διανύουμε καθότι φτάσαμε σχεδόν στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι περιοχές που θα πληγούν είναι ορεινές κυρίως, ωστόσο αυτό σημαίνει ότι μέσω ποταμών, τα νερά θα επιβαρύνει και τις πληγείσες περιοχές στην Θεσσαλία.

«Τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη ο καιρός θα είναι καλός. Από την Παρασκευή και μετά περιμένουμε αστάθεια. Τη γνωστή αστάθεια με βροχές πάλι στα βουνά της Κεντρικής και βόρειας χώρας. Είναι κάτι γνωστό, είναι κάτι φυσιολογική για την εποχή. Στα βουνά θα πέσει η βροχή, αλλά τα βουνά κατεβάζουν νερά…».

Αναλυτικά η πρόγνωση που δίνει ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό

 

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button