ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Απανθρακωμένη σε κτίριο βρέθηκε η 30χρονη που αγνοείτο – Φώτο

Τραγική ήταν η κατάληξη στην υπόθεση της 30χρονης που αγνοείτο τα τελευταία δύο 24ωρα στη Χαλκιδική καθώς η γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στον Γαλαρινό της Χαλκιδικής.

Τα ίχνη της 31χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή όταν είχε φύγει από το σπίτι φίλης της όπου έμενε στον Γαλαρινό και έκτοτε την αναζητούσαν.

Τελικά, τη σορό της εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας εθελοντές του ΟΦΚΑΘ. Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και έχουν αποκλείσει το σημείο όπου βρέθηκε η σορός. Νεκρή εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/11) η 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή (18/11) από το χωριό Γαλαρινός, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της βρέθηκε από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ, κατά τη διάρκεια ερευνών, σε υπό ανέγερση κατοικία στον Γαλαρινό της Χαλκιδικής, ενώ  φέρεται να έχει αλλοιώσεις στο πρόσωπό της οι οποίες προκλήθηκαν από φωτιά.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα η αδελφή της στο protothema.gr, η 31χρονη «άφησε όλα τα πράγματά της στο σπίτι και πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είναι κλειστό. Η αδελφή μου έμενε στη Θεσσαλονίκη επτά χρόνια, αλλά δεν νομίζω να έφυγε για να μείνει εκεί χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Κάνεις δε γνωρίζει πού μπορεί να πήγε», είχε πει.

Νωρίτερα, πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της 31χρονης, είχε αναφέρει στο protothema.gr, πως λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της έστειλε δύο μηνύματα, σε δύο φίλες της. Στο ένα, όπως είπε η γυναίκα, έγραφε πως «δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου» και στην άλλη κοπέλα έγραφε «σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για εμένα», κάτι που, σύμφωνα με την αδελφή της, πρόκειται για ανακρίβεια, όπως και ότι η 31χρονη έπινε αλκοόλ

Άφησε γράμμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της φίλης της που ζούσε η 31χρονη, βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο ένα ιδιόχειρο σημείωμα που είχε γράψει η Μαριάννα πριν την εξαφάνισή της.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button