ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΛΑΜΑ! Θα πάθετε πλάκα μόλις ακούσετε πως γελάει αυτός ο παπαγάλος!

 

Ο ξεκαρδιστικός παπαγάλος έχει κατακτήσει όλο το διαδίκτυο και μάλλον και ολόκληρο τον κόσμο.

Στο βίντεο που θα δείτε ο παπαγάλος μπαίνει κρυφά μέσα στο δωμάτιο και αρχίζει να γελά σαν τον σούπερ κακό ήρωα στον κινηματογράφο.

Δύσκολο να συγκρατήσει κανείς τα γέλια γιατί το πουλί είναι τόσο αστείο .Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του κατάφερε να καταγράψει με την κάμερα την ανεκτίμητη στιγμή που ο παπαγάλος είναι εν δράσει.

Οι παπαγάλοι είναι διάσημοι για την ικανότητά τους να αντιγράφουν και να μιμούνται ήχους και λέξεις. Αναρωτιέται κανείς τι να άκουσε και μιμείται αυτό το γέλιο. Φανταστείτε να ακούσετε αυτό το γέλιο τα μεσάνυχτα.

Αυτά τα πουλιά γίνονται υπέροχα κατοικίδια. Όσοι από εσάς νομίζετε το αντίθετο πρέπει να δείτε το βίντεο. Οι παπαγάλοι δεν μιμούνται μόνο την φωνή αλλά καθρεφτίζουν και τι κάνουν οι άνθρωποι, πράγμα απίστευτο!

 

 

πηγη http://pestomou.info/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button