ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Πα-ΤΕΡΑΣ ανάθρεψε τις κόρες του για να τις βγάλει στο… πεζοδρόμιο!

 

 

Καταδικαστέα ήταν και σήμερα η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης για τον πατέρα – τέρας που… ανάθρεψε τις κόρες του με μόνο σκοπό να τις βγάλει στο… πεζοδρόμιο για να «τσεπώνει» τα ευρώ.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει όλη την τοπική κοινωνία το 2010 με πρωταγωνιστές μία οικογένεια από την Βουλγαρία που έμενε στο Ηράκλειο.

Το 2010 η μεγάλη κόρη – τότε 17 χρόνων – είχε μιλήσει σε μία φίλη της στην Βουλγαρία για τα όσα βίωνε εκείνη και η 15χρονη αδερφή της στα χέρια του πατέρα της.

Η φίλη της κοπέλας ενημέρωσε αμέσως την Interpol που με την σειρά της γνωστοποίησε το θέμα στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τα δύο κορίτσια είχαν έρθει με την μητέρα της και τον πατέρα της στην Ελλάδα για μία καλύτερη τύχη. Εδώ έμενε κι ένας ξάδελφός τους – ανιψιός της μητέρας – ο οποίος και τις ανάγκασε να συνευρίσκονται ερωτικά με διάφορους ανθρώπους στο Ηράκλειο με αντίτιμο 50ευρώ. Ο ξάδελφος έδινε με την σειρά του χρήματα και τρόφιμα στους γονείς των δύο κοριτσιών.

Πρωτόδικα ο πατέρας είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξης ενώ την ίδια ποινή έβαλε και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button