ΔΙΑΦΟΡΑ

Βρέθηκε νεκρός ο 48χρονος Θεολόγος Καραβασίλης

Βρέθηκε νεκρός ο 48χρονος Θεολόγος Καραβασίλης

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο. Την ημέρα που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο 48χρονος. Πρόκειται για τον Θεολόγο Καραβασίλη, ο οποίος διέμενε μόνος του σε σπίτι κοντά στη παραλία της Νέας Λαμψάκου…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συγγενείς του τον έψαχναν για τρεις ημέρες, όταν τελικά αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του όπου τον εντόπισαν νεκρό.

Ο 48χρονος Χαλκιδέος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Νέα Λάμψακο, ενώ ο πατέρας του διατηρούσε ψαράδικο στη περιοχή για πολλά χρόνια.

Παρουσία του γιού του Φοίβου τα 9μερα του Κώστα Βουτσά

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, με την παρουσία λίγων στενών φίλων, τελέστηκαν την Πέμπτη τα 9μερα του Κώστα Βουτσά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zinapost, η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού και πολύ λίγοι κοντινοί του άνθρωποι βρέθηκαν στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών όπου και τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τον ηθοποιό.

H πιο συγκινητική παρουσία ήταν, όπως διαβάζουμε, αυτή του μονάκριβου γιου του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, του μικρού Φοίβου.

Στο Α’ νεκροταφείο βρέθηκαν επίσης ο ηθοποιός Βασίλης Ζωνόρος, η βοηθός της Αλίκης Κατσαβού με την κόρη της, αλλά και η ηθοποιός, Ντόρα Δούμα, φίλη και κουμπάρα του ζευγαριού μαζί με την Μάρθα Καραγιάννη.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button