ΔΙΑΦΟΡΑ

Aπότoμη Προσγείωση: «Δεν Θα Ανoiξει ΤIΠOTA, Χριστoύγεvvα Θα Κάvoυμε Τoυ Χρόvoυ» (Pics)

Aπότoμη Προσγείωση: «Δεν Θα Ανoiξει ΤIΠOTA, Χριστoύγεvvα Θα Κάvoυμε Τoυ Χρόvoυ» (Pics)

Μόλις ανακοινώθηκε το άσχημο σενάριο.

Απότομη προσγείωση- Ο γνωστός καθηγητής Λοιμωξιολογίας φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1». Ο λόγος φυσικά, δεν ήταν άλλος από το να αναφερθεί στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη Ελλάδα…

Μόλις ανακοινώθηκε το άσχημο σενάριο.

Ο γνωστός καθηγητής Λοιμωξιολογίας φιλοξενήθηκε στη τηλεόραση του «ANT1».

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να αναφερθεί στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη Ελλάδα.

Tόνισε μάλιστα, ότι δεν βλέπει πιθανό να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ σημείωσε πως το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και με την εστίαση και το λιανεμπόριο.

Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του Έλληνα καθηγητή:

“Η εκτίμησή μου είναι πως δεν θα ανοίξει τίποτα στις 7 του μηνός. Ούτε τα σχολεία.

Μακάρι να υπάρχει γρήγορη αποκλιμάκωση αλλά με τα τωρινά δεδομένα δεν το πιστεύω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη μείωση των κρουσμάτων που έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες, ο Νίκος Σύψας είπε πως τα κρούσματα μπορεί παρουσιάζουν μία σημαντική μείωση, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους διασωληνωμένους και γι’ αυτό, θεωρεί, πως πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα.

Χριστούγεννα του χρόνου, δεν χάθηκε ο κόσμος

“Χριστούγεννα θα κάνουμε και του χρόνου, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Υπάρχει μια διαφορά φάσης ανάμεσα στη πτώση κρουσμάτων και την αντίστοιχη σε διασωληνωμένους και θανάτους. Όταν θα υπάρχει κι εκεί μια ανάλογη πτώση, τότε θα μπορέσουμε να αρχίσουμε να μιλάμε για κάποια χαλάρωση των μέτρων”, είπε ο Νίκος Σύψας.

“Βλέπω ανέφικτο να ανοίξει το λιανεμπόριο άμεσα. Θα υπάρξει συνωστισμός και διασπορά που σε 15 ημέρες θα δώσει πάλι κρούσματα. Οσο πιο κοντά στην γιορτινή περίοδο ανοίξουμε, τόσο το καλύτερο”, είπε ο κ. Σύψας για το άνοιγμα του λιανεμπορίου, ενώ σχετικά με την εστίαση ανέφερε πως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για να ανοίξουν τα μαγαζιά.

“Τα πράγματα είναι δύσκολα στην εστίαση. Είναι σημείο υπερμετάδοσης και το είδαμε το καλοκαίρι στα νησιά ή σε γυμναστήρια. Θα είναι πάντως το τελευταίο βήμα που θα γίνει στο άνοιγμα, αν θα το επιτρέψουν οι συνθήκες”, δήλωσε ο Νίκος Σύψας…

viralnewsgr.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button