ΔΙΑΦΟΡΑ

Έξαλλος ο Μπογδάνος! Ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για την καθηγήτρια που έσκισε με μανία την εικόνα της Παναγίας

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Πυρ και μανία είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος με καθηγήτρια του ΕΚΠΑ την οποία κατηγορεί πως πριν από λίγες μέρες συμμετείχε σε πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και βρισκόταν στο σημείο όπου διαδηλωτές έσκισαν την εικόνα της Παναγίας, φωνάζοντας συνθήματα.

Ο “γαλάζιος” βουλευτής ζητά παρέμβαση του εισαγγελέα, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, στην οποία αποκαλεί ρατσίστρια την εκπαιδευτικό, ενώ κάνει λόγο για “φασιστοειδή” που “επιτίθενται σε πολίτη” και για “τάγματα εφόδου”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Η ρατσίστρια διδάσκουσα του ΕΚΠΑ που με τα υπόλοιπα φασιστοειδή επιτίθενται σε πολίτη και σκίζουν την εικόνα της Παναγίας στη μέση του δρόμου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Θέση έχει στο εδώλιο και δη με τον αντιρατσιστικό.

Εδώ έχουμε τάγματα εφόδου.

Να παρέμβει η Εισαγγελία.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button