ΔΙΑΦΟΡΑ

Aυτά Τα Μαγαζιά ΔEN Ανοiγoυν Aκόμα Και Mετά Την Άpση Τoυ Lockdown

Aυτά Τα Μαγαζιά ΔEN Ανοiγoυν Aκόμα Και Mετά Την Άpση Τoυ Lockdown

«Φρένο» στο συγκεκριμένο κλάδο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Ποια μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά; Ορισμένες επιχειρήσεις θα μείνουν κλειστές με απόφαση πρωθυπουργού και μετά την άρση των μέτρων. «Φρένο» στο άνοιγμα συγκεκριμένων επιχειρήσεων ανακοίνωσε…

Ποια μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά;

«Φρένο» στο συγκεκριμένο κλάδο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Ορισμένες επιχειρήσεις θα μείνουν κλειστές με απόφαση πρωθυπουργού και μετά την άρση των μέτρων.

«Φρένο» στο άνοιγμα συγκεκριμένων επιχειρήσεων ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διαδικτυακή συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια, Lee C. Bolinger, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φόρουμ «World Leaders».

Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, μπορεί οι επιχειρηματίες να ετοιμάζονται να σηκώσουν

ρολά, ωστόσο ορισμένοι εξ’ αυτών θα αναγκαστούν να κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους μέχρι νεοτέρας. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι να έρθει το εμβόλιο στην Ελλάδα.

Ποιοι είναι αυτοί;

Ποιες επιχειρήσεις δεν θα ανοίξουν μέχρι να εμβολιαστούν οι πολίτες;

«Ελπίζω όσο βγαίνουμε από το δεύτερο lockdown θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί.

Αλλά και πάλι θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάποιες οικονομικές δραστηριότητες απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσουν μέχρι να έχουμε εμβόλια.

Για παράδειγμα η νυχτερινή διασκέδαση, τα μπαρ, η μεταμεσονύχτια διασκέδαση. Δεν μπορεί να έχουμε ανθρώπους να συνωστίζονται σε μπαρ μέχρι να έχουμε τα εμβόλια.

Ίσως σε κάποιο σημείο θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τα εστιατόρια με τη σωστή κοινωνική απόσταση.

Σκεφτόμαστε επίσης το άνοιγμα του λιανεμπορίου, αλλά συγκεκριμένοι περιορισμοί θα ισχύουν μέχρι το εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά…

viralnewsgr.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button