ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέο θρίλερ σήμερα στο Πέραμα με 5χpoνη – Ανήκουστα πράγματα για τη χώρα μας

Ένα κορίτσι μόλις 5 χρονών το μεσημέρι του Σαββάτου 13.02.2024 μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» συνοδευόμενη από την μητέρα της καθώς ανέφερε ότι είχε πόνους στην περιοχή του πρωκτού.

Όταν ο γιατροί της έκαναν ερωτήσεις για να καταλάβουν από που μπορεί να προέρχονται αυτοί οι πόνοι το το κορίτσι ανέφερε ότι το βράδυ ο πατέρας της την παρενόχλησε στην προαναφερόμενη περιοχή του σώματός της, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Νέο θρίλερ σήμερα στο Πέραμα με 5χpoνη – Ανήκουστα πράγματα για τη χώρα μας

Κατόπιν αυτού, ενεργοποιήθηκε από το Νοσοκομείο το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε αρχικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) και ακολούθως η Υ.Π.Α., η οποία επιλήφθηκε και της προανάκρισης. Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση | Δήμος Θεσσαλονίκης

Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και η λήψη DNA για τη διενέργεια εργαστηριακών – συγκριτικών εξετάσεων, η οποία διενεργήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, εντός του Γ.Ν. Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», ενώ επίσης κατασχέθηκε το εσώρουχο που φορούσε.

Ο δράστης προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην Υ.Π.Α, όπου και συνελήφθη βραδινές ώρες του Σαββάτου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Το διαβάσαμε εδώ toendiaferon.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button